Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van mindenkinek Yorkija?

Miért van mindenkinek Yorkija?

Figyelt kérdés
Ez már annyira idegesítő...szinte minden kérdésbe benne van az a fajta...lassan kezdem utálni -.-"
2009. dec. 31. 21:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Amiket leírtatok mind igaz, de azt ne felejtsuk el hogy erröl nem tehetnek a szerencsétlen yorkik! Ne őket bántsuk hanem a sok tudatlan kis tinit akinek minden áron paris hilton kutyukája kell, szerintem a yorki sem élvezi a rózsaszínű kabátkát és masnit.

Hozzá tenném hogy véletlen nekem is van egy yorkim, egy menhelyi véletlen került hozzám, én sosem akartam, tehát én mint ex-yorkiutáló yorkis mondom hogy ez is kutya, kutyább mint a 20kg nj keverékem. Az emberek kezelik rosszul.

2010. jan. 1. 13:12
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
Mert ez a divat
2010. jan. 1. 15:40
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
nem túlnőtt plázamacska! ez is egy kutyafajta. az egy dolog h te nem szereted ettől mások szerethetik :) nekem is ilyenem van, de nem azért mert h plázak***a vagyok vagy ilyesmi. nekem azért van ilyenem, mert ezt lehet lakásban tartani. és szerintem aranyos is. szerintem nincs mindenkinek, csak sok embernek. én pl csak egy embert ismerek akinek yorkija van.
2010. jan. 1. 17:43
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
nem seggnyaló!! tiszta szégyen, hogy egyesek így gondolkoznak. persze vannak olyanok akik csak divatból tartják őket én is elítélem. de már meg is bocsájts ez a kutyafajta nem seggnyaló!!
2010. jan. 1. 17:45
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
paris hiltonnak csivavája van
2010. jan. 1. 17:46
 16/22 A kérdező kommentje:
Ti komolyan nem vettétek észre, hogy szinte minden 3. kérdésbe "miért van ez az akárhány hónapos yorkimmal?"miért csinálja ezt a yorkim?"mi baja lehet a yorkimnak?"mit csináljak a yorkimmal?". Nem azt mondtam, hogy utálom őket de ez már tényleg idegesítő...
2010. jan. 2. 20:45
 17/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem a kutyák tehenek róla..de a pitsák is odafigyelhetnének legalább az életbe egyszer -.-" na meg a csivava...hát arról meg ne is beszéljünk
2010. jan. 2. 20:46
 18/22 anonim ***** válasza:

17:43 vagyok.(meg az utána lévő kettő) Igen sokan írnak yorki-s kérdéseket, de ez szerintem nem baj. Nem az a hülye aki kérdez, hanem az aki nem. :D Ugyebár már mondtam, h nekem is yorkim van. Tök aranyos SZERINTEM. :D Ízlések és Pofonok!

Am a csivavákat én sem annyira birom, de ha csivavám lenne biztos szeretném :) És szerintem te is. Na m1. Addig jó, amíg mindenki kérdez és nem csinál őrültségeket :)

2010. jan. 2. 21:00
 19/22 A kérdező kommentje:
Hát össze tudnék vele barátkozni vele biztos, mert szeretem a kutyákat csak mindig azokról írnak
2010. jan. 2. 21:06
 20/22 anonim ***** válasza:
56%
Forever bernipásztor
2010. jan. 2. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!