Miért van mindenkinek Yorkija?
Amiket leírtatok mind igaz, de azt ne felejtsuk el hogy erröl nem tehetnek a szerencsétlen yorkik! Ne őket bántsuk hanem a sok tudatlan kis tinit akinek minden áron paris hilton kutyukája kell, szerintem a yorki sem élvezi a rózsaszínű kabátkát és masnit.
Hozzá tenném hogy véletlen nekem is van egy yorkim, egy menhelyi véletlen került hozzám, én sosem akartam, tehát én mint ex-yorkiutáló yorkis mondom hogy ez is kutya, kutyább mint a 20kg nj keverékem. Az emberek kezelik rosszul.
17:43 vagyok.(meg az utána lévő kettő) Igen sokan írnak yorki-s kérdéseket, de ez szerintem nem baj. Nem az a hülye aki kérdez, hanem az aki nem. :D Ugyebár már mondtam, h nekem is yorkim van. Tök aranyos SZERINTEM. :D Ízlések és Pofonok!
Am a csivavákat én sem annyira birom, de ha csivavám lenne biztos szeretném :) És szerintem te is. Na m1. Addig jó, amíg mindenki kérdez és nem csinál őrültségeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!