Miért van mindenkinek Yorkija?
Mert divatot csináltak belőle! Nekem van 20 éve, és sajnos én is látom... A legnagyobb baj az, hogy iszonyatosan korcsosodik a fajta, egyre gnómabb mininek nevezett kis kriplik vannak. Létezik egy standard világszerte, ami minimum 1,8 kg-ot jelent.
Szóval ami ennél kisebb, az szándékosan a kis fejletlen törpék keresztezéséből született... A legtöbb ilyen kis törpe beteg, idegrendszeri bajaik vannak, az izületeik, gerincük rossz... Viszont a hüle pics@knak csak az a lényeg, hogy a zsebükben elférjen, mert az olyan cuki...
Amúgy a yorki egy iszonyat okos kis dög, egyénisége van, és nagyon hűséges, hálás kis társ tud lenni...
XD
amúgy a barátnőmnek yorkija van de ő nem vág fel vele és nem plázamaca hanem egy normális ember aki nem divatból tartja a kutyáját.
amúgy nekem sincs yorkim. én a westie és a skót terrier és talán a dobbermann párti vagyok xD amúgy tényleg idegesítő, hogy vásárolsz az állatkereskedésben kutyakaját stb. és már a 3. csivavás csak tipeg ott, hogy kell a kutyának ruha XD
Nekem sincs yorkim:)
de tényleg unalmas. Van nekem is ismerősöm akinek van ilyen kis yorkija és ő sem vág fel vele! Mellesleg ha nem a yorki tartás lenne most a "divat ezeknél a hülye p*csáknál", hanem a sharpei, dobberman akkor meg azt tartanának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!