Ma fialt meg a kutyam, es egy poros lyukban vannak. Viszont sehogysem tudom kicsalogatni a kutyamat onnan, hogy a piciket kivegyem onnan, hogy a portol megne fulladjanak. Es pledet tegyek ala. felek, hogy nekem tamadna. Szerintetek mit csinaljak?
Ha "lenne gyerekem" attól neked jobb lenne a felfogásod ? :D és nem a porba ellenne a kutyád?? hát jó! :) Ha rajtad ez segít :D :O :D
Most már legalább tedd biztonságosabb helyre a kicsiket,és ne parázz a saját kutyádtól!! Egy jó kutya gazda kapcsolatnál hidd el a kutya nem pont a gazdától védi a kölyköket,sőt....!!
sok sikert majd a gazdi kereséshez!! :O
2-3 hónap múlva meg vidd a kutyád ivartalanítani!!!!!
uristen.. de egyaltalan nem tudod felfogni a dolgokat.. ?
tudod ilyenkor anya vedi a kicsiket es ha kiveszem onnan akkor attol feltem hogy nekem jon... de vegul nem jott nekem. -.-"
kedves 13mas :) igen kijott a mehlepeny.:) eszik is mostmar ahogy kihoztam oket a lyukbol. iszik is sokat:)
na es mostmar a farkat is csovarja. :) szerintem nincs gond^^
Hidd el feltudom fogni,hogy nem tökéletes a viszonyotok! Gyerekem is van /nem porba szültem/ és a kutyám se támadna nekem,ha megfognám a kölykeit!! Sőt elvárja,hogy elléskor a segítségére legyek!!
vidd a kutyád ivartalanítani ,mert nem értesz te ehhez, !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!