Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ma fialt meg a kutyam, es egy...

Ma fialt meg a kutyam, es egy poros lyukban vannak. Viszont sehogysem tudom kicsalogatni a kutyamat onnan, hogy a piciket kivegyem onnan, hogy a portol megne fulladjanak. Es pledet tegyek ala. felek, hogy nekem tamadna. Szerintetek mit csinaljak?

Figyelt kérdés

2014. jún. 2. 09:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
ha éhes lesz, csak kijön, nem?
2014. jún. 2. 09:49
 2/18 A kérdező kommentje:
kajcsival is probalkoztam. de ugysem jott ki. :S de megvarom a paromat hogy haza erjen es kihuzzuk onnan. csak felek, hogy agressziv lesz. bar sose lattam agressziven, de ugye bar most a picik a szeme fenye.
2014. jún. 2. 09:54
 3/18 anonim ***** válasza:
60%
szidalmazások 3 2 1...
2014. jún. 2. 10:06
 4/18 anonim ***** válasza:
72%
Talán előre kellett volna gondoskodni neki megfelelő helyről!! Az is elmond mindent a kapcsolatotokról,hogy félsz,hogy megtámadhat!!
2014. jún. 2. 10:07
 5/18 anonim ***** válasza:
16%

utolsó: már mindegy, megszülettek ott ahol, azzal nem segítesz senkinek ha lecseszed a kérdezőt.

Amúgy ki fog jönni a kutyus egy idő után, enni/inni/elvégezni a dolgát. Mindig figyeljétek hogy egyből észrevegyétek ha kijön. Nem tudom mennyire lenne jó kirángatni onnan, de ti tudjátok.. Rendezzetek be neki egy nagy kartondobozt vagy kutyaágyat kényelmesen valami nyugodt helyen.

2014. jún. 2. 10:18
 6/18 A kérdező kommentje:
eleg jo a kapcsolatom a kutyammal.. ;) csak tudod nem voltam meg ilyen helyzetben.. ha lenne gyereket akkor szerintem ertened. ;)
2014. jún. 2. 10:22
 7/18 A kérdező kommentje:
*gyereked
2014. jún. 2. 10:23
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha lenne gyerekunk, akkor ertenenk, hogy miert felsz a kutyadtol :D
2014. jún. 2. 10:30
 9/18 anonim ***** válasza:
48%

ha jó a viszonyotok, nem fog bántani, ha morog, mikor közeledsz, akkor hagyd. valami finomsággal, pl. kolbászdarabbal próbáld kicsalni. a kicsiknek készíts biztonságos, tiszta helyet, és oda tedd át őket, az anyjuk követni fogja, azt a lyukat pedig csináljátok be, hogy ne tudja visszahordani őket.

ha morog a kutya, várd meg, míg valaki lefogja, amíg kiszeded a kicsiket, óvatosan fogd őket, mert a köldökük ne sérülhet.

egyébként ha utcai mix keverékek, nem lesz egyhamar bajuk a portól, ellenállóbbak, de mindenképpen ki kell szedni.

2014. jún. 2. 10:51
 10/18 A kérdező kommentje:
kozeledtem hozza meg is simogattam, de nem morog. :) almosnak tunik. az a fura hogy nem csovarja a farkat amikor beszelek hozza. es o mindig azt csinalta
2014. jún. 2. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!