Ma fialt meg a kutyam, es egy poros lyukban vannak. Viszont sehogysem tudom kicsalogatni a kutyamat onnan, hogy a piciket kivegyem onnan, hogy a portol megne fulladjanak. Es pledet tegyek ala. felek, hogy nekem tamadna. Szerintetek mit csinaljak?
utolsó: már mindegy, megszülettek ott ahol, azzal nem segítesz senkinek ha lecseszed a kérdezőt.
Amúgy ki fog jönni a kutyus egy idő után, enni/inni/elvégezni a dolgát. Mindig figyeljétek hogy egyből észrevegyétek ha kijön. Nem tudom mennyire lenne jó kirángatni onnan, de ti tudjátok.. Rendezzetek be neki egy nagy kartondobozt vagy kutyaágyat kényelmesen valami nyugodt helyen.
ha jó a viszonyotok, nem fog bántani, ha morog, mikor közeledsz, akkor hagyd. valami finomsággal, pl. kolbászdarabbal próbáld kicsalni. a kicsiknek készíts biztonságos, tiszta helyet, és oda tedd át őket, az anyjuk követni fogja, azt a lyukat pedig csináljátok be, hogy ne tudja visszahordani őket.
ha morog a kutya, várd meg, míg valaki lefogja, amíg kiszeded a kicsiket, óvatosan fogd őket, mert a köldökük ne sérülhet.
egyébként ha utcai mix keverékek, nem lesz egyhamar bajuk a portól, ellenállóbbak, de mindenképpen ki kell szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!