Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kutya tenyésztő miből él meg?

Egy kutya tenyésztő miből él meg?

Figyelt kérdés
Nem a szaporítóról beszélek,hanem a normális tenyésztőről.Mert,hát nála azért van egy-két kutya,most elmegy dolgozni,és aztán délután vagy este hazaér és még törődik a kutyákkal,meg ilyesmi dolgok?
2009. dec. 30. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Tenyésztők ált. azok akiknek van más munkája is csak hobbiból csinálja, vagy nagyon gazdagok.

Hát igen a szaporító az más tészta, pedig ebből bizony nem lehet meggazdagodni.

2009. dec. 31. 06:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
amúgy az [link] :)
2009. dec. 31. 06:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Annak a tenyésztőnek, akitől az én kutyám van, pl. kutyakozmetikája és állatfelszereléses boltja van, ott náluk a házban. A férje meg rendesen dolgozik munkahelyen.
2009. dec. 31. 09:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám (pásztorkutya) tenyésztőjének egy gazdasága van, amolyan farm, állattartásból élnek, meg takarmány termelésből. Így meg tudja oldani, hogy a kutyái egyben munkakutyák is és velük tud lenni 24 órában, mert együtt dolgozik a kutyáival.
2009. dec. 31. 11:31
 15/15 Akiteki ***** válasza:
100%

Én speciel könyvelésből.

Amit itthon csinálok, tehát a kutyákkal is tudok lenni, közben dolgozom is.

Néha el kell menni ügyfelekhez, meg intézkedni, de olyankor valamelyik gyerekem van itthon velük. 2-3 óránál hosszabb időre nem szoktam egyedül hagyni őket.

És ha megyek, akkor a nyári nagy melegek kivételével mindig van a kocsiban 1-2 kutya, szocializálódni, szórakozni.

Ha kölykök vannak, akkor szólok mindenkinek, hogy 3-4 hétig ne várjanak, mert gyesen vagyok. :))

Szóval nagyjából ugyanabból mint egy normális ember, csak én a kutyákra költöm a nagy részét a keresetemnek.

2010. jan. 3. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!