Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nyers hús/táp. Melyiket...

Nyers hús/táp. Melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Első kutyám lesz a blöki, még nem tudom milyen, de én egy közeoes testűre gondoltam, szinte biztos, hogy menhelyi szóval fajtát nem mondok. Melyik etetést ajánlanátok? Ha hús, akkor milyet? Ha táp akkor milyet? Úgy tudom, nem szabad nagyon váltogatni, szóval ha xy tápot veszek most, akkor legközelebb is, tehát nem kell a változatosság.
2014. máj. 28. 13:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én a nyers húsra szavazok.

Hosszú lenne felsorolni is, mennyi előnye van a táppal szemben - ami a kutyán szemmel látható.

Nem azt mondom, hogy az én kutyám a legerősebb/legnagyobb, de önmagához képest maxon van egészségben, erőben, formában, kiegyensúlyozottságban, mindenben. Ami a tápos kutyákról nem mondható el.

Bárcsak én is tudnék nyulakat csirkéket nevelni :D de sajnos városban, társasházban csak piacról tudom megvenni neki a kaját.

Válaszlva a kérdésre: nyers hús, és igen, ha házilag tudsz takarmányállatot nevelni neki, szerintem az nagyon frankó! :D

2014. máj. 28. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Ami engem illet, én a nyulat preferálom a húsok közül. Egyszerűen lehetetlen elhízlalni vele a kutyát. De szerintem , ha nem kimondottan zsíros húst kap, nem fog elhízni nyers etetéstől. Akkor sem, ha véletlenül túleteted.

Én legalábbis azt figyeltem meg az enyémnél, hogy rendes kajától elkezdett jobban működni az anyagcseréje, és az elfogasztott tápanyagból annyit vesz fel a szervezete emésztés közben, amennyire szüksége van. --> ebből könnyen látni, ha véletlenül sokat adsz neki, mert ilyenkor más a széklete (több és puhább) mint egyébként.

2014. máj. 28. 15:51
 13/13 A kérdező kommentje:
És akkor kb mennyi húst kell nekik adni? Illetve a főzök neki rizst akkor azt mondjuk 1kg-t megfőzhetek előre pár napra nem? Nyúlból hogy adjam? Mi amit nem eszünk meg, lefagyasztjuk, akkor azt vegyem ki előző nap, vagy meleg vízbe rakjam be h kiolvadjon? Egy kb egyed nyúl elég szerintetek (40-40deja) 20 deka rizs és mondjuk egy répa mellé egy napra?
2014. máj. 28. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!