Nyers hús/táp. Melyiket ajánlanátok?
Én a nyers húsra szavazok.
Hosszú lenne felsorolni is, mennyi előnye van a táppal szemben - ami a kutyán szemmel látható.
Nem azt mondom, hogy az én kutyám a legerősebb/legnagyobb, de önmagához képest maxon van egészségben, erőben, formában, kiegyensúlyozottságban, mindenben. Ami a tápos kutyákról nem mondható el.
Bárcsak én is tudnék nyulakat csirkéket nevelni :D de sajnos városban, társasházban csak piacról tudom megvenni neki a kaját.
Válaszlva a kérdésre: nyers hús, és igen, ha házilag tudsz takarmányállatot nevelni neki, szerintem az nagyon frankó! :D
Ami engem illet, én a nyulat preferálom a húsok közül. Egyszerűen lehetetlen elhízlalni vele a kutyát. De szerintem , ha nem kimondottan zsíros húst kap, nem fog elhízni nyers etetéstől. Akkor sem, ha véletlenül túleteted.
Én legalábbis azt figyeltem meg az enyémnél, hogy rendes kajától elkezdett jobban működni az anyagcseréje, és az elfogasztott tápanyagból annyit vesz fel a szervezete emésztés közben, amennyire szüksége van. --> ebből könnyen látni, ha véletlenül sokat adsz neki, mert ilyenkor más a széklete (több és puhább) mint egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!