Ajánlanátok közepes méretű kutyafajtát? Kertes ház (kinti kutya), egy 6 és egy 2 éves gyerek. Nagy terület, idő lesz a kutyára. Rövid szőrű legyen.
Akik válaszolnak, legalább kis lövésük legyen arról amiről írnak.... labrador származását tekintve északról származik, kitenyésztésenek célja meg minő meglepő, nem az h családi kutya legyen, hanem h egy vízből - igen, hidegből is - apportírozó vadászkutya. Ergo, talán a magyar télben sem fog megfagyni...
Ha ennyire nincs elképzelésetek, akkor egy menhelyet kéne meglátogatni, ahol elmondjátok, h milyen tulajdonságai legyenek, vagy épp h milyenek biztos h ne, és az alapján javasolnának Nektek kutyát. Én a saját kutyámat 1,5 évesen innen hoztam el...az egyik legszimpatikusabb menhely szerintem:
Én a labit ajénlanám.Szigetelt, télen szalma, vagy valami ilyesmi mellett lehet kint tartani.Az én labim is kinti, jó meleg háza van, csak hát télen nem ajánlom a takarót mert ha belemegy a hóba a kutya és utána a házába akkor a takaró egy kicsit vizes lesz.Nálunk azt mondta a tenyésztő hogy szalma helyett forgácsot rakjunk a kutya házába.
És azon kívül még is mennyi időt, naponta hányszor sétáltatnátok a kutyát? Mégis mennyi időd lenne rá naponta?
Elképzelés van, de hátha mond vki olyan fajtát, ami nem jut eszembe.
Kutyaház van, rendesen leszigetelve.
Szátóföld van mellettünk, bármennyit tudom sétáltatni, kutyasuli is van a közelben.
* szántóföld
"az első évben mit terveztek a kutyával?"
Erre mit kéne válaszolnom? Családi kutya, esetleg egy kis házőrzés. És mi van a "többi évvel"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!