Milyen parancsokat tud a kutyád?
Én tanítottam egy ismerősünk kutyáját és ezeket már tudja:
Fekszik!,Ül!(bár azon még finomítani kell),Fel!(kétlábra
állás),Fordulj!(hempergés),Kövess!(azon is csiszolni kell),Gyere!
A tietek mit tud? Ő milyen fajtájú?
Én imádom hülyeségekre tanítani a kutyáimat.
Mondjuk az első, amit megtanulnak, hogy "húzzálkifelé" (mármint a konyhából)
Az ül-fekszik unalmas, a hozzám pedig kötelező és életmentő.
Ezen kívül tudnak köszönni:
http://www.youtube.com/watch?v=-IOT1zoAQRM
Hanyattfeküdni és szétdobni a lábukat a ringyó vezényszóra, valamint parancsra puszit (illetve ennek fokozott változatait a smacit és a smedvét) adni.
Egyik kutyám tud két lábra állni vezényszóra, fiam kedvenc parancsa a "nézzhülyén" pedig nagyon jól működik az agarunknál, mert ilyenkor nem érti, hogy mi van. :))
Ja és esténként ajtózárás előtt testületileg parancsra egyszerre pisilnek.
Alapengedelmesség, agility, terelés, meg rengeteg trükk: szlalom a lábaim között, pörgés, kétlábon hátrálás meg pörgés, hátrálás négy lábon, vezényszóra ugatás, pacsi, belecsap a tenyerembe, hempergés, átugrás guruló karikán, a földön fekvő karikát is felemeli és átbújik rajta, átugrik a lábam meg a karom felett, lábam között jön, hordógörgetés, felmászik a csúzda csúszós részén, kerüld, orrán egyensúlyozza a jutalomfalatot. Remélem egyet se hagytam ki.:)
Mudim van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!