Milyen táp a Brit Carni táp?
Összetétele nagy jó. Engem is csábít. Acana pacifica és Brit Carni love Wild között dilemmáztam. Mind 2 gabona mentes ami jó az emésztésnek és hipoallergén. A Brit Carni love Wild jobban szimpatikus mert magasabb a fehérje tartalma 38 és 65 % hús,jó emésztőrendszeri problémákra és ízületi problémákra.
Nekem törpe tacsim van egészséges,hiperaktív,sokat lépcsőzik,a tacskó hajlamos izületi és emésztési problémákra,ugy vagyok vele jobb megelőzni a bajt, hogy sokáig jó formába legyen. Szerintem az Acanaba több a gyógynövény mint a Brit Carniba,de ebbe is van ami kell és jó:
Összetétel:
Vaddisznó hús 30%,
bárányhús 20%,
burgonya,
csirkezsír (természetes úton tartosítva tokoferolok keverékével) 10%
szárított alma (frukto-oligosacharid forrás),
hidrolizált csirkemáj 3%,
lazacolaj 2%,
sörélesztő,
gyümölcs- és gyógynövény kivonat 300mg/ kg (szőlő, rozmaring, kurkuma, citrusfélék, szegfűszeg),
hidrolizált rákpáncél (glükozamin forrás),
kondroitin-szulfát,
hidrolizált élesztő (mannán- oligosacharid forrás),
Yucca schidigera kivonat,
szárított áfonya kivonat 50/kg,
gránátalma kivonat 50 mg/kg.
A www.falatozo.hu összetudod hasonlítani a tápokat és segít megtalálni ami a legjobb a kutyusodnak :)
De a brit carni love wildról kevesebbet ír,de ugyan az van benne vitamin vas,cink stb.. hasonló tartalomban, mint az acanaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!