Mi a francért van ennyi szabadon eresztett - sokszor gazdával is rendelkező- nagytestü állat Magyarország utcáin?
Figyelt kérdés
KInt voltam a nénikémnél az egyesült államokban és egy darabot nem láttam, pedig kertesházas résznél voltunk. senki nem engedte szabadon veszélyes kutyáját, senkit nem kergettek az őröletbe az állatok az ugatásokkal, és nem voltak kóbor állatok sem. hazajövök ebbe a posványba, és az első hogy az utca sarkon szabadon eresztett dög morog rám, és ugat, és ez budapesten volt, csepelen.... kérdem én MIÉRT????2014. máj. 22. 12:13
31/35 anonim válasza:
Inkább a kóbor kutyák itthon, mint az USA-ban a fél osztályt legyilkoló tinik és társaik.
32/35 anonim válasza:
Komolyan mondom, mázlista vagy, amiért ki tudtál menni :D
Kérdésedre a válaszom: sokan csak dísznek tartják a kutyát. Nem nevelik, nem szocializálják, semmit nem tesznek a kutya biztonsága és egészsége miatt. Kiszöknek, elszöknek, harapnak, ugranak neki mindennek és mindenkinek.
33/35 anonim válasza:
A nagy Ámerikában vannak ún doggy parkok, ahol igenis szabadon lehet ereszteni a kutyákat, és nem egy nyomoronc 20 x 40 -es homokos (!!) futtatóval akarják kiszúrni a szemünket. Már ahol van futtató.
34/35 Bozsikrisz válasza:
"rjtam múlna mindegyik menne a telepre és menne az égetés. most őszintén emberek vagyunk a francba, nem?"
Te nem.
35/35 anonim válasza:
Szerintem itt nem a "nagy testü állat"-okkal van a baj, hanem a sok kicsi, fehér vagy barna padlócirkálóval. Az ő fejükre aztán tényleg sz*rnak a gazdáik. Ha elmész mellette és belekapna a bokádba, a gazdi visszarántja a flexivel, a kutya repül 3-4 métert és láss csodát, a probléma meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!