Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a baja a kutyámnak?...

Kósa laci kérdése:

Mi lehet a baja a kutyámnak? (több lent)

Figyelt kérdés
a kiskutyám nemakar enni és ha rókázik.Súlyosan lefogyott már és fáltem.több kutyám is igy pusztult el hogy nemevett,lefogyott és meghalt.mindegy hogy kint tartom mert ott is elpusztult egy és ez most bent van ki se engedem egyedül és ez is beteg nagyon féltem

2014. máj. 20. 14:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
66%
Én is arra gondolnék, hogy valami mérget nyelhetnek be, ha egyik napról a másikra elkezdenek hányni.
2014. máj. 20. 15:25
 22/24 anonim ***** válasza:
58%

És bár nem írtad, hogy milyen tejet, de tehéntejet még véletlen se adj nekik. A nagy kutyának sem tesz jót, nemhogy egy 6 hetesnek.

Mielőtt beruháznál a 4. kutyádra, szánj rá fél évet és nézz utána, hogy mire is van szüksége egy kutyának. Miért kell az első 8 hetét az anyja mellett tölteni és hogyan kezd el a táplálását, mikor hozzád kerül.

2014. máj. 20. 15:28
 23/24 A kérdező kommentje:
ma elhunyt a kutya parvó volt a betegsége neve mert aa védőoltás még nem érkezett aktiválódni :(
2014. máj. 21. 22:39
 24/24 anonim ***** válasza:
Fertőzve van a területed, ahol élsz. Ha lehet, jó egy évig semmilyen kutyát ne vigyél oda.A vírust simán behordtad a lakásba a bentlévőhöz.
2014. máj. 21. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!