Kósa laci kérdése:
Mi lehet a baja a kutyámnak? (több lent)
De ne adj neki tehéntejet, mert az MÉREG NEKI! Anyatejpótó tápszer kéne neki, amit állatklinikán vagy kisállatboltban (pl. Fressnapf) kapsz meg. A tehéntejtől el is pusztulhat, mert megfosatja/hánytatja, és akkor kiszárad. Ha viszont 6 hetes ahogy írtad, akkor adj neki jó minőségű kölyök tápot.
2014. máj. 20. 14:59
12/24 A kérdező kommentje:
De volt nekem már 1 éves kutyám is és csak ebben az évben pusztulnak elfele nemtudom minek amugy meg nem vittem orvoshoz a többit csak ezt mert a többinél azt hittem hogy kullancs csipte meg(a többin 2 értek egy fél és egy 1 éves kutyát)
Harmadik kutya pusztul el a kezedben? Az kemény, szerintem ha ez elpusztul (nyugi, el fog), akkor ne legyen több kutyád.
2014. máj. 20. 15:02
Miért nem viszed állatklinikára? Mit eszik? Miért van nálad 6 hetesen? Mikor kapta az oltást? Mikor oltotta a doki akkor még nem volt beteg? Vagy most mi van??? Össze-vissza beszélsz.
2014. máj. 20. 15:02
Mikor láttad, hogy a fél meg az 1 éves kutya haldoklik miért nem vitted őket orvoshoz??? :O Simán megmenthették volna őket...
2014. máj. 20. 15:03
16/24 A kérdező kommentje:
Na akkor elmagyarázom.Volt egy egy éves kutyám foxi.ő elvolt egy darabig de 2014-ben valami jött és egyik nap hányt aztán nem evet végül elpusztult.közben volt még egy féléves is ami rá két hétre elkezdte ugyan ezt.most vagy 2,3 hónapra rá vettem egy 6 hetes palotapincsi kutyát,megkapta az oltást szép egészséges kutya volt de most 2 napja már nem eszik és rókázik amit megitatunk vele szépen vissza kirókázza na érthető?
Ha nem bírod a kritikát, akkor ne egy nyilvános fóruma írogass, hanem a naplódnak!
Ezen felül szerinted itt mit tudnak még tanácsolni? Senki nem a képernyőérintéssel gyógyító táltos!
Ha kell, okos tojás, vidd másik orvoshoz vagy ne tarts kutyát, mert a Jó Isten sem nagyon támogat benne!
2014. máj. 20. 15:13
18/24 A kérdező kommentje:
én azt kérdeztem meg hogy mi a baja nem hogy gyógyitsátok meg amugy birom a kritikát csak nemértem minek kell ide irni hogyha értelmeset nemtudsz??azt akarom megtudni hogy valamit adtam neki vagy nemadtam neki valamit vagy hogy mi a baja mi a virus neve.hogy terjed vagy keletkezik meg ilyeneket
"azt akarom megtudni hogy valamit adtam neki vagy nemadtam neki valamit"
Ezt így értelmezni sem vagyok képes, nem hogy megválaszolni...
"vagy hogy mi a baja mi a virus neve.hogy terjed vagy keletkezik meg ilyeneket"
Ezeket kéne az ÁLLATORVOSNAK megmondania, mert bár ezt nem emeltük ki (öreg hiba), nem csak távgyógyító táltosok, de két lábon járó, mintavétel nélkül diagnosztizáló állatorvosi labor SEM vagyunk.
2014. máj. 20. 15:20
Lehet, valamivel meg van fertőzve a hely, ahol a kutyákat tartod. Ha az udvar, simán beviheted lábbal is.
Ezért kellene orvos, aki vizsgálatokat csinál a kutyának. Így csak meghalnak a kutyáid sorra.
2014. máj. 20. 15:24
Kapcsolódó kérdések: