Szerintetek egy boxer képes ezekre?
Szóval szükségünk lenne 1 olyan kutyára ami elèggè izmos, problèma nèlkül megvèdi a területèt ès a saját testi èpsègèt, elviseli a gyerekek viselkedèsèt ès a többi vele èlő kutyát, nem ront rá a vendègsègbe èrkezőkre ha velünk vannak, de ha illetèktelen behatoló (kutya, ember) jelenik meg, akkor kellően fel tud lèpni ellene. Illetve kèpes alap parancsol vègrehajtására: ül, fekszik, marad, csibèsz, keresd, stb.
Ha lehet olyanok is írjanak akik rendelkeznek nèmi tapasztalattal a boxerek terèn
A kutya nem robot. A habitusától és nevelésetektől függ, hogy meg tud-e ezeknek felelni.
És amúgy manapság baromi könnyű egy kutyát leszerelni, szóval, ha elsősorban emiatt kellene, jobban jártok egy riasztóval.
Nem, a boxer azért vad, mert úgy van tartva. Ha valaki nem úgy tartja,mint én, akkor nem harap, és nagyon okos is. Szereti a gyerekeket, és más kutyákkal is jól kijön.
Egyébként nagyon nyugodt fajta, de olykor játékos is.
Én csak ajánlani tudom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!