Egy jó indokot mondjatok, hogy ezt a kutyát miért NEM KELLENE azonnal gondolkodás nélkül agyon lőni? (videó)
Nagyon felidegelt ez a videó!
Még hogy "az emberek tették ilyenné a kutyát..." aha... persze látok is ott 1 embert aki a kutya fülébe súgja, hogy "pajti tépd le a kisgyerek lábát, túl hangosan bringázik!"
Mit védik a kutyát, mikor látszik 100%osan, hogy saját akaratából támadja meg a gyereket?
A roh***k aljas sunyi dög módjára oda oson a kisgyerekhez, és megráncigálja a lábát! Igen a lábát! Nem a gatyáját! 10 öltéssel varrták össze a gyerek lábát!
1 jó indokot mondjatok, hogy ezt a kutyát miért nem kellene rögtön agyon lőni!
https://www.youtube.com/watch?v=Tb4r5vQM1yo
Azért a gyerekeket sem kell ám szentté avatni!Sok közülük a primitív rosszindulatából bánt állatot,mert másik gyereket nem mer,az esetleg visszaüt.Az én kutyámba,akit pórázon vezettem is rúgott bele úgy kisgyerek,hogy a másik oldalról szaladt át nagymami mellől,megrúgta a kutyát,visszaszaladt.A kutya csak lesett.
Én egyedül azért nem vágtam el a tetves kis féreg torkát a nagymamikája előtt,mert lecsuktak volna érte.
Az ilyen nem kell hogy éljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!