Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy jó indokot mondjatok,...

Egy jó indokot mondjatok, hogy ezt a kutyát miért NEM KELLENE azonnal gondolkodás nélkül agyon lőni? (videó)

Figyelt kérdés

Nagyon felidegelt ez a videó!

Még hogy "az emberek tették ilyenné a kutyát..." aha... persze látok is ott 1 embert aki a kutya fülébe súgja, hogy "pajti tépd le a kisgyerek lábát, túl hangosan bringázik!"

Mit védik a kutyát, mikor látszik 100%osan, hogy saját akaratából támadja meg a gyereket?

A roh***k aljas sunyi dög módjára oda oson a kisgyerekhez, és megráncigálja a lábát! Igen a lábát! Nem a gatyáját! 10 öltéssel varrták össze a gyerek lábát!

1 jó indokot mondjatok, hogy ezt a kutyát miért nem kellene rögtön agyon lőni!

https://www.youtube.com/watch?v=Tb4r5vQM1yo

2014. máj. 16. 09:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
100%

Azért a gyerekeket sem kell ám szentté avatni!Sok közülük a primitív rosszindulatából bánt állatot,mert másik gyereket nem mer,az esetleg visszaüt.Az én kutyámba,akit pórázon vezettem is rúgott bele úgy kisgyerek,hogy a másik oldalról szaladt át nagymami mellől,megrúgta a kutyát,visszaszaladt.A kutya csak lesett.

Én egyedül azért nem vágtam el a tetves kis féreg torkát a nagymamikája előtt,mert lecsuktak volna érte.

Az ilyen nem kell hogy éljen.

2014. máj. 16. 18:19
 62/63 anonim ***** válasza:
4-es vagyok megint, és 61-es, totál igazad van. Ebből adódóan viszont megint ott tartunk amit a kérdező lelkesen tagad, hogy AZ EMBER A HIBÁS.
2014. máj. 17. 16:21
 63/63 anonim ***** válasza:
A kutya az ember hibàjábòl neveletlen, ès vad, a rossz nevelès miatt támad másra, jól nevelt és szocializált kutya nem agresszív. Ennek a kutyának az elöèlete valòszínüleg elég szar lehetett, bánthatták, jelen esetben talàn gyerekek vagy biciklisek direkt idegesítettèk, hùztàk pl kerítèsen tùl stb. Nem kell bután gondolkozni ilyen esetben, kicsit utánajàrni vajon mitöl, (kiktöl) vàlhatott ilyennè? Ne felejtsük el, a kutyàt az ember vette maga mellè, kötelessége is viselkedèsre tanítani. Ahol ez elmarad, ott lehet utálni a kutyàt ès valòszínüleg ö lesz elaltatva vagy lelöve, pedig ö ugyanolyan esélyekkel született a vilàgra, mint mondjuk egy engedelmes vizsgàs vagy teràpiàs kutyatàrsa. Csak éppen az ember elbaszta... :(
2014. máj. 18. 22:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!