Meddig lesz még ilyen komolytalan (rossz) a kutyám?
Van egy westiem,10hetes,szobatiszta már,de egyszerűen olyan eleven,hogy szinte alig birok vele :S
Amikor vele vagyok,akkor elviselhető(akkor csak az ágyat rágja -.-")de amikr egyedül van,akkor nem merek benézni a szobába...:S most is 10 percre maradt egyedül,de úgy felforgatta a szobát,hogy az hihetetlen:S a vezetékeket kihúzgálta,a szőnyegemből csomókban jön a szőr(kiszaggatta) stbstb
Erről hogyan nevelhetném le? ezeket zömében csak akkor csinálja,ha nem vagyok vele,szóval nem tudom leszidni:S
És meddig lesz ilyen komolytalan?Mikor nő be a feje lágya?:\
Egyépként nem szaporítótól vettem,hanem tenyésztőtől,tk-vel.
Köszönöm előre is a segítségeket.
röviden soha!
Ha azt várod hogy majd megváltozik akkor csak egyre rosszabb lesz! Ez magától nem megy. Állítsd fel a házi szabályokat és tartasd be!
/bocsii véletlen elküdtem..de eza folytatás/
Egy 10 hetes kutya már szobatiszta mit vársz még tőle??Azthoghy majd leszidod és annyiezkésőbb hat majd rá..De nevelnii kell és ha majd 2 éves leszés mindig ilyen panaszokvannak ott van baj..de nem komolytalan..Te 1 évesen már kézzel villával ettél és ültél a székbe és olvastál és semi rosszatnem csináltál mikor esetleg egyedülhaytak??Tudom én is utlám mikor azembert és a kutyát összehasonlissák ,de itt muszály volt..Kicsit gondolj bele azért,hogy mit is kell elvárni egy 10 hetes?vadászkutyától.
a weti terrier..
erre számítani lehett volna,nem egy tündi-bündi,aranyos ,problémamentes fajat..
napi 2-3óra mozgás(labdászás,tanítás stb..)és Cerberos kutyasuliban van mini kutya tanfolyam,azt érdemes elvégezni..plusz ezt tartsd be a kutya élete végéig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!