Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panel lakásban lakom, milyen...

Panel lakásban lakom, milyen kiskutyust lehetne vennem?

Figyelt kérdés
Panel lakásban lakom, madarakat tartok és mostanában annyi kiskutyust láttam, hogy nekem is kedvem támadt egyhez, de nem szeretnék olyan tipikus panellakásos pincsit, meg ilyen kis vakarékokat, hanemvalami vicces játékos kutyára lenne szükségem, ami olyan puli féle (de persze nem az mert azok megunják az életüket 60 négyzetméteren...) Előre is köszi a válaszokat
2008. júl. 28. 21:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
3 éve élek együtt havannaise bichon kutyámmal.Ő a legnagyobb(6kg) a bichonok között,ezért nem "vakarék".Nagyon emberszerető,ezért igyekszik mindenben a kedvedre tenni,ami lakásban nagy előny,lássuk be.Gyönyörű,értelmes,szeretnivaló!!!Ápolása közepes erőfeszítést igényel.Kérdezz bátran tőlem!
2008. aug. 3. 08:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy környékbeli menhelyre és ott válassz ki egy neked szimpatikus,várhatóan nem túl nagyra növő kutyust (a tappancsából meg lehet állapítani,mekkora lesz).Ha viszont ragaszkodsz a fajtatisztasághoz,akkor szerintem beagle-t vagy valamilyen terriert válassz!Azok nagyon életvidám kutyák!
2008. szept. 24. 13:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Itt nézd meg milyen kutya lenne a számodra a legjobb választás, fajták szerint vannak!

[link]

2009. jan. 2. 17:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak sajna ezen az oldalon nincs pulikutyus
2009. jan. 2. 17:31
 15/15 anonim válasza:
Yorkshire terrier! Igazából a yorkik nem igazán valóak állandóan kintre mivel nincsen alj szőrük így fázósak! Állatszőr allergiásoknak kifejezetten ajánlott mert a szőrzete hipoallergén (az összetétele olyan mint az emberi haj csak sokkal selymesebb és puhább meg szebb) 😊
2021. jún. 24. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!