Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panel lakásban lakom, milyen...

Panel lakásban lakom, milyen kiskutyust lehetne vennem?

Figyelt kérdés
Panel lakásban lakom, madarakat tartok és mostanában annyi kiskutyust láttam, hogy nekem is kedvem támadt egyhez, de nem szeretnék olyan tipikus panellakásos pincsit, meg ilyen kis vakarékokat, hanemvalami vicces játékos kutyára lenne szükségem, ami olyan puli féle (de persze nem az mert azok megunják az életüket 60 négyzetméteren...) Előre is köszi a válaszokat
2008. júl. 28. 21:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a törpe spicc naon édi és játékos.Nekem ez jött be.
2008. júl. 28. 21:42
 2/15 A kérdező kommentje:
kösz ^^ utánanéztem és télleg nagy arc :D köszönöm szépen
2008. júl. 28. 21:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
törpe snauzer,törpe uszkár,spániel,papillon,kínai kopasz kutya,chivava,máltai selyemkutya,mopsz,igazi törzskönyves tacskó,sharpei,bolognese,
2008. júl. 28. 21:59
 4/15 anonim ***** válasza:
60%
vizsla?:)
2008. júl. 28. 22:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

a yorkit ajánlanám, nagyon kedves, barátságos,oksok, és a legkissebb kutyusok közé tartozik!:) Nekem is az van, (5 hónapos) és meg kell zabálni olyan édes!!! :D

De a westit is sokan szeretik, és tartják panelban, tökéletes családi kutya, barátságos játékos, és ez a fajta sem nagy. De a vizslát nem ajánlom, mert nagytestű...

remélem segitettem!!!:)

2008. júl. 28. 22:19
 6/15 anonim válasza:
44%
szerintem a bernáthegyi tökéletes választás lenne:)
2008. júl. 28. 22:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha pulikutyára gondoltál panellakásba azt nem ajánlom.

Inkább Yorki,Westie,spicc stb.

De a tacskó az nagyon jó nekem is volt régebben egy fiatal tacsi kutyám nagyon játékos,aranyos.

Csak sajnos az enyém 4 éves korában egy betegségben elpusztult :( Előtte meg egy öreg tacskóm volt ő 18 évig élt.Most van egy 1szintén 18 éves öregpulim meg két keverékkutyusom.

2008. júl. 28. 22:51
 8/15 anonim válasza:
100%

Egy ismerősöm a sheltie-re esküszik. Azt mondja, hogy a bundája nem büdösödik, és nagyon intelligens kutyus.

"Szőre nem igényes, két hetente esetleg havonta egyszer kell átfésülni. Vedlés idején azonban nagyobb gondozást igényel, akár heti fésülést is. Fürdetni nem kell, szőre öntisztuló (lakásban tartott kutyáknál lucskos időben a séta után, azonban ajánlott a lábakat és a has alsó felét lemosni).

Hűségesek, kedvesek, családszerető kutyák. Idegenekkel viszont bizalmatlanok. Nagyon éberek ezért kiváló jelzőkutyák. Rendkívül intelligensek, könnyen taníthatók. Igen mozgékony, kifejezetten alkalmas különböző kutyasportok elsajátítására.

[link]

2008. júl. 28. 23:14
 9/15 A kérdező kommentje:
oké köszönöm... bár a yorkyt azt pont "ien kis vakaréknak" titulűlom és a hasonló alkatúakat... nekem mondjuk a törpe shnauczer a legjobb ^^ köszönöm szépen a válaszokat
2008. júl. 29. 00:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

En a maltipoo hive vagyok. A Maltai es az uszkar kevereke. Nem hullik a szore, csak nyirni kell.

Nyugodt, baratsagos es a magahoz valo esze is megvan.

2008. júl. 29. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!