Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gonosz vagyok, ha arra várok,...

Gonosz vagyok, ha arra várok, hogy harapjanak meg már valakit végre a szomszéd kutyái?

Figyelt kérdés

Én szóltam neki, hogy nem kellene az utcára kiengedni a láncon élő agresszív támadós kutyáit.

De meg se hallotta amit mondtam szelektív hallás mint a kutyáknál működött.

És a kutyái támadnak az autókra, motorosokra kergetik őket harapnák a kerekeit ki.

Arra várok, hogy valakit megharapjanak, és akkor majd el kell vinni őket, és oda menjek a szomszédhoz, mosolyogva, hogy "Látod látod... én szóltam! :)"

Gonosz vagyok ha erre várok?

2014. máj. 15. 08:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyat kívánj másoknak, amit magadnak is kívánnál.
2014. máj. 15. 08:58
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
Aki másnak vermet ás, maga esik bele.
2014. máj. 15. 08:59
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Hiába, ennek a primitív kérdezőnek nem paragrafusok és megoldási lehetőségek kellenek. Szánalom vagy!
2014. máj. 15. 09:00
 14/19 A kérdező kommentje:

"vermet ás..." haha mintha én engedném el a kutyákat...

HAHAHA!

2014. máj. 15. 09:01
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Primitív, és kárörvendő vagy. Jelentsd a jegyzőnek, és kész. Majd akkor nem vigyorogsz, ha téged harapnak meg a kutyái...
2014. máj. 15. 09:05
 16/19 anonim ***** válasza:
93%

Pont olyan elmebeteg vagy, mint a szomszédod, mondhatni egyikőtök kutya, másikotok eb...

A 8-as válaszoló tökéletesen leírta, amit én is gondolok. Kérdező, próbáld az ő válaszát értelmezni és felnőni!

2014. máj. 15. 09:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Felveszed videóra mikor a kutyák kint vannak és motorosra támadnak, illetve a saját helyükön is. Érdemes jó minőségű felvételt készíteni, amin egyértelműen beazonosíthatóak a kutyák. Majd elballagsz a jegyzőhöz és a rendőrségre, xy jogszabályra hivatkozva bemutatod a felvételeket, és ha mákod van akkor jól megbüntetik a szomszédot. Főleg ha nincs chip se oltás, akkor még komolyabb szankcióra számíthat.

Ha megbüntették akkor szépen odaballagsz a szomszédhoz, hogy "na ugye megmondtam".

Viszont tényleg csúnya dolog azt várni, hogy valakit megharapjanak, mert az lehetsz te is vagy valamelyik családtagod is.

2014. máj. 15. 10:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát erre várhatsz.Semmilyen következmény nem lesz annak,ha valakit megharap a kutya.Majd azt mondja,bocsi,kiszöktek.Még boldog is lesz,hogy ügyesen megúszta.
2014. máj. 15. 11:11
 19/19 Szilvi & Argos ***** válasza:

Igen, GONOSZ vagy!

Már az, hogy a kutyák kint vannak egyedül, szabálytalan. Hívd ki rájuk a sintért minden egyes alkalommal. Gazdi csak jó pénzért cserébe tudja kiváltani őket

2014. máj. 15. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!