Az öt hónapos bordeaux-i dogom elég bolondos. Harapdál, ugrál, örjöng. Meg fog javulni vagy mindig ilyen rosszcsont marad?
Kertben tartjuk, foglalkozunk vele. Néha tök nyugis, néha pedig felpörög. Szeritete ezt kinövi? Azért is fontos a kérdés, mert azért egy hatalmas kutyinál nem túl jó, ha harapdos. Remélem ez csak gyerkkori csíny.
Amúgy imádjuk őt, nem cserélném el egy angyalárt sem!!!
Ja és kutyasuliba is járni fog, csak öt hónapos kor alatt nem ajánlottál.
köszi a válaszokat
Hello
Nekem is van kettö kutyám (tacsi) az egyik 7-éves meg egy 7-honapós.A kicsi már kezd már lenyugodni ugy hogy már csak ketö vagy három hónap és nem lesz ilyen.
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!!!
KEDVES 12 27-ES!!! ELŐFORDULHAT, HOGY EGY TENYÉSZTŐTŐL VETTÜK A KUTYUSAINKAT!!! TE NEM A DEBRŐI RUBIN KENNELBŐL VETTED VÉLETLENÜL? VICCES LENNE, HA TESŐK LENNÉNEK A KUTYIK.
SZIASZTOK
A harapdálást, ugrálást, őrjöngést nem fogja kinőni. Következetesen, alaposan nevelni, tanítani kell. Fel kell állítani a szabályokat, határokat, mit szabad és mit nem, és módszeresen mindig be kell tartani. Hatalmasra fog nőni, nem fogsz örülni neki, ha 1 éves korában a nyakadba ugrik, illetve ha megharap, még ha csak játékból is..
Olvasd el Fennel Kutyapszichológia könyvét, sokat fog segíteni. Ha van lehetőséged, vidd el kutyasuliba.
szia
tuti tesók
az én drágám a Dante nevű kutyi lett
imádjuk
A tiéd is biztosan aranyos
Az én msn-t nem nagyon használok, de a majd megnézem hogy mi volt a címem és megírom
Addig is szió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!