Segítség kéne gyorsan?
Figyelt kérdés
Rókàimat össze engedtem a 4 kutyàmmal véletlenül és össze haraptàk egymàst durvàn van 6 db hàziasitott Rókàm nem tudtam ilyen vadak még a kakas is beszàllt perpatvarba de csak a tollait talàltam meg . milyen orvsnak kell szolni?2014. máj. 7. 16:00
1/7 anonim válasza:
Állatorvosnak, ha az állatok sérültek meg, a gazdi meg nem.
2/7 anonim válasza:
ORVOS AZONNAL,HA MÁR ILYEN FELELŐTLEN VOLTÁL!!!
3/7 anonim válasza:
Én Székesfehérváron ismerek egy orvost, aki vadállatokat is vállal...már ha a rókáidnak van baja:
4/7 anonim válasza:
szegény kakas. milyen bátor volt.
5/7 anonim válasza:
Kemény perpatvar lehetett amihez a kakas kicsi volt :)))
6/7 anonim válasza:
Ne haradudj, de ezen most jót nevettem. :D Viccet félretéve, azért remélem nem esett baja egyik állatnak sem, bár azért szegény kakast sajnálom, kár érte. Ha valami komolyabb sérülés történt akkor természetesen azonnal irány az állatorvos!
7/7 anonim válasza:
nem értem, hogy ezt miért kell megkérdezni....ÁLLATORVOS azonnal!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!