Sétánál ha idegen kóbor kutya támad meg titeket, te véded a kutyád, vagy ő téged?
Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 20:34
21/28 anonim válasza:
egyébként a kérséd felvetés egy kicsit félrevezető...a kóbor kutyák, meg a kutyák úgy általában nem az mebert támadják meg! mitnahgy az itt leírt esetekben is a kutya volt a célpont és nem a gazdi, így a kutya max magát védi meg nem a gazdit, sőt ha falkavezér vagy tulakdonképpen a te feladatod lenne a falka védelme és nem a kuytáé. persze tudom ez nem könnyű és pl soha nem mertem eddig felvállani a nyílt kontfrontációt a kóbor kutyával, így majd minden estben odajöttek, de borzolós ismerkedésnél áltlábn lezártuk a történet. ha meg kitört a balhé nagy és erős kutyám van hál isten de én is azt mondom, paprika vagy gázspray legyen nálatok vész esetére.
22/28 anonim válasza:
Nekem labim van, és néhány éve egy németjuhi keverék akart nekünk jönni. Nagyon megijedtem, hiszen féltettem magunkat. Biztonsági őrök álltak kinnt az utcán és csak vigyorogtak, nem segítettek. Ráordítottam párszor a kutyára, meg lengettem a kezemet felé, persze ebem is mondta neki a magamét... Nagy szerencsénk volt, hogy nem lett bajunk!
23/28 anonim válasza:
Általában megprobálom elkerülni őket. De ha nem megy akkor én beszállok a támadásba. :D Mivel van 3 közepes kutyám, így általában engem a kóbor kutyák észre sem vesznk, a kutyáimra támadnak. Elég magabiztos csapatot alkot a 3 kutyám, de én sem tétovázom ha baj van. Mindegy mekkora a másik kutya.
24/28 anonim válasza:
Mivel egy palotapincsim van így én védem őt :D Féltem nehogy megharapja. De amikor a Német juhászommal sétálok akkor alig bírom vissza fogni ha kóbor kutya támad meg :D Bár igazából nem szoktak olyankor támadni ha egy nagyobb testű kutya az ellenfelük. Rex meg ok nélkül nem támad.
25/28 anonim válasza:
Előző vagyok még mindig. Erre fele körülbelül 4-5 kóbor kutya mászkál. Mindegyiket ismerem etettem már meg szóval ismerik egymást Rocky-val. Nagyon ritkán előfordul idegen kutya vagy kutyák. Rocky megvédene az élete árán is. SŐT olyan is volt hogy a kóbor kutya akit ismerek neki ment a másik kóbor kutyának és elkergette. (mert az ismeretlen neki akart menni Rockynak)
26/28 anonim válasza:
énis őt védeném de száz százalék hogy próbálna védeni de egy yorki és egy nagyobb kutya kötött csak en kéne védjem nem?
27/28 anonim válasza:
Neekem 2 hete van meg a kutyusom :)Még kicsi 10 hetes, én is kicsi vagyok(na jó nem annyira de jobban szeretem ha azt mondják, hogy még kicsi vagyok :D) Szerintem felkapnám és ordítva rohannék el vele xD Amúgy ő nem tudna meg^véeni még csak 10 hetes ^^
28/28 anonim válasza:
Utolsó vagyok: 11 éves vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!