Szerintem az a biztos ha egymást védik. Mondjuk ahogy az én kutyámat ismerem biztos nem hagyná! De én sem őt! Általában úgy szokott lenni, hogy a kutya védi a gazdáját. Attól függ milyen a helyzet.
2009. dec. 28. 12:28
12/28 anonim válasza:
Egymást védjük, bár szerencsére nem nagyon volt ilyen eset. (mudim van) Amikor a nyagszüleim szamojédje élt és vele sétáltam, én védtem őt, mert nagyon öreg volt és nem tudott védekezni. Amúgy szerintem a kutyának van szüksége védelemre, mert a kóbor kutyák általában őt támadják, nem az embert.
2009. dec. 28. 15:37
13/28 anonim válasza:
SZERINTEM Ő VÉDENE ENGEM DE ÉNIS AKARNÁM ŐT VÉDENI MERT FÉLTEM SZEGÉNYKÉT EGYÉBKÉNT EGY 3ÉVEN FAJTISZTA NÉMETJUHÁSZ KAN KUTYÁM VAN
2009. dec. 30. 12:14
14/28 anonim válasza:
Én is megpróbálom elkerülni őket, de ha észrevsznek az tuti, hogy oda jönnek hozzánk, eddig szerencsére ezek közül egy se merte megtámadni a kutyámat...A kutya meg szerencsére tudja védeni saját magát (n. dog) de nehezebb fajsúlyú önsétáltókra (amstaff, pit, kaukázusi, argentin dog stb) tartok magamnál paprika spry-t (fressnapfban lehet kapni). eddig szerencsére sosem kellett használnom, ne is kelljen...
2009. dec. 30. 14:31
15/28 anonim válasza:
Hát egyszeer mikor sétáltunk a beagle keverék szukámmal akkor egy farkaskutya(szuka) nekitámadt én felkaptam és elkergettem azt a kutyát. De megtámadott minket egy középtermetű puli(kan) féle is akkor is ugyanezt tettem, a többi ember megcsak állt és nézett amikor meg elment a kutya el kezdtek röhögni ahelyett h segítettek volna, be is szóltam nekik. De még az volt a szerencse h ott volt a barátnőm is ő is segített elkerketni.
2009. dec. 30. 18:34
16/28 anonim válasza:
attól függ mekkora a kutyám ha kicsi akkor én védem őt ha pedig nagy (pl.Dobberman)Akkor a kutya véd engem
2009. dec. 30. 19:46
17/28 anonim válasza:
Biiiztos megvédene...támadott már meg kutyát, aki bejött az udvarra, de én inkább nem adok neki alkalmat. 5 éves labi keverékem van, elég jámbor, nekem úgy tűnik, amikor idegen kutyák jönnek szembe, az én kicsikém csak barátkozni akar. A másik meg, ki tudja, mit, sztem enyhe szexuális felhangja is lehet a dolognak.
Úgyhogy én elzavarom az idegeneket, és visszafogom az enyémet.
2009. dec. 30. 20:21
18/28 anonim válasza:
Háát... én falun lakom, és emlékszem hogy kicsi voltam, és elvittem a középtestű keverékemet sétálni. Akkoriban még nagyon féltem a szomszéd malamut kantól és a husky anyukájától. Mentünk a hátsó úton, a mező felé, és ránk támadt a malamut. Úristen, azt sem tudtam mit csináljak, nagyon féltem, elősször történt velem ilyen. A másik kutya kétszer akkora volt mint az én növésben lévő kutyusom. De aztán a kutyám mellém állt, a térdem mellé. S akkor olyan meleg, szeretetteljes érzés töltött el engem.. Istenem, nagyon jól esett hogy kiállt mellettem. Aztán egymásnak ugrottak, s végül a kutya elment, mi meg folytattuk a sétát. Az az érzés örökre bennem marad, amit ott éreztem.. még ha a kutyám már nem fog élni, a szívemben marad ÖRÖKRE!!
14/L
2009. dec. 30. 20:36
19/28 anonim válasza:
Gyerekek, imádom a kuyákat, de én is gázspay-vel járok. Pláne ha sétáltatok. Inkább fújjam le mint rugdossam odébb. Kell, mert rengeteg aniszociális dög csatangol, fejlett állattartási kultúránknak köszönhetően :-(
2009. dec. 31. 06:53
20/28 anonim válasza:
Mivel én vagyok a falkavezér, kötelességem megvédeni a falkát, ami adott esetben 2 főből áll :)
Szerintem a kutyám csalódott, ha nem tudom megvédeni, mert bízik bennem, és tőlem várja,hogy megoldjam a helyzetet. a pozíciómmal játszanék, ha nem így tennék, viszont mindig és minden körülmények között elvárom, hogy kövesse amit mondok neki, mert minden az ő érdekét szolgálja pl. járdaszegélynél megállunk, nem mehet el, csak ha kapott rá engedélyt azonnal jönnie kell ha hívom, stb. Mellesleg az én szemem is úgy jár séta közben mint a reklámmacskának, ha látok valami gyanúsat, inkább kerülő úton megyek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!