Hogy fogyasszam le a kutyám?
Lenne egy olyan kérdésem,hogy hogyan fogyasszam a kutyámat.
Ő 3 éves,1 éve fogadtam örökbe ám akkor elég vékony volt.
Jól nézett ki és sokat mozgott,ha óvatosan végighúztam a mellkasán a kezem éreztem a bordáit,de most kevesebbet mozog inkább pihen és kevésbé érzem a bordáit.Nem lehet elengedni,mert terrier néha szökni akar és nagyon gyorsan fut,de amúgy nagyon szeret engem és a családomat is.Tanítom,szinte naponta viszem sétáltatni pórázon,de amíg nem vagy(unk)ok itthon egy elkerített részen szaladgál.Ez jót is jelenthet:jobban hozzánk szokott. Ez az életmód egészséges?
A testsúly a mozgás és kaja aránya szerint változik. Ha növeled a mozgást azonos étkezés esetén fogyással, kevesebb mozgás hízást jelent.
Tehát ha csökkented a napi ételadagot, fogyni fog. Mozgást, fárasztást kis helyen is lehet végezni. Apportírozás egy terriernek maga a Mennyország és egy udvar elég hozzá.
Egy horgászbotra kötött izével vadásztatni tudod, hogy lengeted (mint egy macskának).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!