Hogyan tudom megállapítani pincsi kutyámról hogy vemhes-e? (többi lent)
Na jó itt be lehet fejezni mert nagyon hülyék vagytok...
A kutyám értesültem róla kapott herpesz elleni oltást mind a 2 en törzskönyvezettek és nem holmi keverék kutyával fedeztettem hanem egy másik törzskönyvezett pincsivel a kiskutyája igen is él tegnap volt bennt az ujságban hogy Nola a kis pincsi születésnapjára egy kis minijátszóteret kapott :) Nola az 1. lánya... -.-" az egyik ismerősömnél van aki szerintetek "nem is létezik mert csak kitaláltam mert csak egy gerinctelen szaporító vagyok" tudjátok mit bújjatok el! kikérem magamnak azt hogy szaporítónak neveztek a kutyust meg szeretném tartani ha több lesz akkor jó sora lesz ismerősömnél... a kutyám már 6 éves nem tudom mikor következik be az amit soha nem akarok hogy bekövetkezzen ezért szeretnék tőle egy utódot...
Személyiségzavar???
A kérdező kommentje:
Ez mind nagyon jó de ott elrontottátok hogy azt hiszitek tenyésztő vagyok! nem vagyok tenyésztő!!! nem viszem ivartalanittani herpesz oltást nem kapott szerintem soha de 6 éves teljesen egészséges 2x teljesen jól sikerült természetes ellése utoljára 2 kutyust ellett... a kutyákat meg fogom tartani a több lessz már van rá pár vevő akiket nagyon jol ismerek és szeretni fogják őket... eddig soha nem volt ultrahangon... kértem hogy uh nélkül hogy lehet? köszönöm a semmitsem érő válaszokat amiket eddig is tudtam...
Honnan értesültél, ha még orvoshoz sem akarod elvinni? A herpeszoltást nem csak úgy kapja, mert köze nincs a kötelező oltásokhoz.
Egyszer minden kutya meghal - ennek ellenére nem szaporítják - mert azt csinálod! - agyba-főbe, hogy legyen tőle kölyök. A mostani kutyádat nem tudod pótolni egy másikkal. Ha valóban ez lenne az indokod, már az első alomból megtartottál volna egy kölyköt, és nem elletnéd már harmadszorra. Úgy tűnik, neked nem a kutyád fontos, hanem az ismerőseid, akik ingyen kutyát vagy olcsó kutyát szeretnének. Nagyon remélem, hogy ez csak egy kamukérdés.
Ez egy hülye hagyjátok békén. Azt hiszi ha 2 törzskönyves kutya van akkor az már csakis "tenyésztő" lehet.
Nem vagy!! Szaporító vagy ha nincsenek a kutyák szűrve,oltva a kiskutyák chippezve, féreghajtva, és oltva.
Melyik újságban ha szabad kérdeznem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!