Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudom megállapítani...

Soós Dávid kérdése:

Hogyan tudom megállapítani pincsi kutyámról hogy vemhes-e? (többi lent)

Figyelt kérdés
Úgy tudom 63 napot kell visszaszámolni a kiskutya érkezéséig ahogy vége lett a "bajának" egyből lehoztam mellé egy másik Pincsit(kan). És egyből félrecsapta a farkát jelezve hogy azonnal elfogadta őt. Összeragadtak 4 napon át együtt voltak de csak az 1. napon ragadtak össze 2.-3.-4. napon nem láttam őket összeragadni! szóval ma van a 4. nap az összeragadásuk óta. Mikor tudom megállapítani (ultrahang nélkül) hogy vemhes lett-e? Ne adjatok komolytalan választ köszönöm.

2014. máj. 5. 20:28
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
84%
Senki sem mondta hogy tenyésztő vagy. Te egy undorító szaporító vagy. Szégyelld magad hogy az alapokat nem adod meg a kutyádnak. Jah és keverékeket árulsz. Bár ez legyen a legkisebb baj… undorító gerinctelen férgek te meg az összes többi szaporító
2014. máj. 6. 16:19
 22/34 anonim ***** válasza:
88%
Az Adóhivatal mostanában rászállt a szaporítókra,remélem ezt is megtalálják.Biztos hogy nem adózott az eladott kölykök után.
2014. máj. 6. 16:59
 23/34 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagy te tenyésztő, te egy sz*rházi gerinctelen féreg vagy aki kihasználja a saját kutyáját, és még dicsekszel is hogy sz*rsz a fejére, remélem a kutyádnak lesz egyszer egy normális gazdája.
2014. máj. 6. 18:28
 24/34 A kérdező kommentje:

Na jó itt be lehet fejezni mert nagyon hülyék vagytok...

A kutyám értesültem róla kapott herpesz elleni oltást mind a 2 en törzskönyvezettek és nem holmi keverék kutyával fedeztettem hanem egy másik törzskönyvezett pincsivel a kiskutyája igen is él tegnap volt bennt az ujságban hogy Nola a kis pincsi születésnapjára egy kis minijátszóteret kapott :) Nola az 1. lánya... -.-" az egyik ismerősömnél van aki szerintetek "nem is létezik mert csak kitaláltam mert csak egy gerinctelen szaporító vagyok" tudjátok mit bújjatok el! kikérem magamnak azt hogy szaporítónak neveztek a kutyust meg szeretném tartani ha több lesz akkor jó sora lesz ismerősömnél... a kutyám már 6 éves nem tudom mikor következik be az amit soha nem akarok hogy bekövetkezzen ezért szeretnék tőle egy utódot...

2014. máj. 7. 06:30
 25/34 Imola Ágnes ***** válasza:
84%

Személyiségzavar???

A kérdező kommentje:

Ez mind nagyon jó de ott elrontottátok hogy azt hiszitek tenyésztő vagyok! nem vagyok tenyésztő!!! nem viszem ivartalanittani herpesz oltást nem kapott szerintem soha de 6 éves teljesen egészséges 2x teljesen jól sikerült természetes ellése utoljára 2 kutyust ellett... a kutyákat meg fogom tartani a több lessz már van rá pár vevő akiket nagyon jol ismerek és szeretni fogják őket... eddig soha nem volt ultrahangon... kértem hogy uh nélkül hogy lehet? köszönöm a semmitsem érő válaszokat amiket eddig is tudtam...

2014. máj. 7. 07:33
 26/34 anonim ***** válasza:
79%

Honnan értesültél, ha még orvoshoz sem akarod elvinni? A herpeszoltást nem csak úgy kapja, mert köze nincs a kötelező oltásokhoz.

Egyszer minden kutya meghal - ennek ellenére nem szaporítják - mert azt csinálod! - agyba-főbe, hogy legyen tőle kölyök. A mostani kutyádat nem tudod pótolni egy másikkal. Ha valóban ez lenne az indokod, már az első alomból megtartottál volna egy kölyköt, és nem elletnéd már harmadszorra. Úgy tűnik, neked nem a kutyád fontos, hanem az ismerőseid, akik ingyen kutyát vagy olcsó kutyát szeretnének. Nagyon remélem, hogy ez csak egy kamukérdés.

2014. máj. 7. 08:22
 27/34 anonim ***** válasza:
76%
A kutyád is kikéri magának,hogy kiskutyagyárnak használd.
2014. máj. 7. 12:48
 28/34 anonim ***** válasza:
77%
Na igen, ha 1 utódot akartál magadnak, akkor minek elleted már harmadszorra?
2014. máj. 7. 13:20
 29/34 anonim ***** válasza:
84%

Ez egy hülye hagyjátok békén. Azt hiszi ha 2 törzskönyves kutya van akkor az már csakis "tenyésztő" lehet.

Nem vagy!! Szaporító vagy ha nincsenek a kutyák szűrve,oltva a kiskutyák chippezve, féreghajtva, és oltva.

Melyik újságban ha szabad kérdeznem?

2014. máj. 7. 19:43
 30/34 A kérdező kommentje:
3x elletem? azt kihagytam hogy az 1. ellése és a 2. közt 3 év van +még most a 1. éve ès az 1. meg 2. nra nem számìtottunk ... most először fedeztettem akaratlagosan és minden oltás megvan neki még az is ami egyáltalán nem kell... minket kutyának mindene megvolt szűrve is volt nemreg ........
2014. máj. 8. 06:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!