Hogyan tudom megállapítani pincsi kutyámról hogy vemhes-e? (többi lent)
Minek neked kiskutya?
Vidd és ivartalaníttasd! Minek kell szaporítani????
" ott elrontottátok hogy azt hiszitek tenyésztő vagyok!"
Nem azért, de senki sem hitt téged tenyésztőnek! A tenyésztő nem rak össze két hasonló kutyát, csak hogy vevői legyenek.
A tenyésztő utánanéz az adott egyedek családfájának, hogy ne legyenek rokonok, a tenyésztő kiállításra viszi a kutyáit és minősítteti, szűri betegségekre és mindent elkövet, hogy a kölykök is egészségesek, jó genetikájúak legyenek. A tenyésztő törzskönyves kutyákat ad, oltva, féregtelenítve.
Rólad senki se feltételezte, hogy tenyésztő lennél, mert nem tennél fel itt ilyen kérdést, hanem tenyésztői fórumokat keresnél.
Másrészt amit te csinálsz, azt SZAPORÍTÁSnak hívják. Az ilyenek, mint te teszik tönkre a tenyésztőket, az olcsó ki tudja milyen származású mixeitekkel, csak hogy egy kis pénzhez jussatok.
Szegény kutyádat nem kéne feleslegesen elletni.
Nem értettük félre, egyértelmű, hogy nem vagy tenyésztő, hanem SZAPORÍTÓ vagy, ami egy szörnyű dolog. Beálltál a szaporítók sorába. És tudod, mi van az eddig megszületett kutyákkal? Lehet, hogy már egy sem él.
És elárulom: nem pincsiket tenyésztesz,hanem KEVERÉKEKET. Törzskönyv nélkül ugyanis azok. Hiába hasonlít egy fajtára, te keverékeket szaporítasz.
Mikor tudod megállapítani ??
Mi vagy te állatorvos te szerencsétlen .... :D
Én Állatorvos mellett dolgoztam 1 évig , és 4-5 hetes vemhesnek kell lennie hogy kézzel ki tudja tapintani ... De az is mondjuk egy laza hasfalú kutyánál .... -.-
Beteg vagy komolyan mondom!
Ne adjatok komolytalan választ, nem csak szegény kutyádat , de téged is ivartalanítani kellene !
Remélem nem lett vemhes a kutyád.... Azt meg a másik hogy ti szaporítók mindig azt írjátok hogy "megtartom a kölyköket, meg van mindenek gazdája, barátoknál ellenőrzött helyen lesznek".... Pfff szánalmas.
Persze hogy nem vagy tenyésztő,egy tudatlan ostoba szaporító vagy,akinek nem a kutyája számít,hanem a pénz.
Elárulok egy titkot:attól,hogy eddig kétszer leellett gond nélkül,még nem garancia arra,hogy most is le fog.A kor előrehaladtával nő az ellési kockázat aránya,ha még nem hallottál volna róla.
Megtartod a kölyköket,közben el is adod?Kell a pénzcsinálásra az utánpótlás,látom.Jól írta valaki:ne a kutyádon élősködj,hanem takarodj dolgozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!