Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan lehet beszerezni...

Honnan lehet beszerezni Golden Retriever kölyköt?

Figyelt kérdés
Maximum 20k-nk van rá, de ez nem jelenti azt hogy nem lesz meg mindene, mert ételt tudunk venni neki, és a meghalt kutyámtól örökli a cuccokat. Sürgősen kéne, mivel a gyerek már nagyon szeretne egy újat, és azt mondta, hogy A régin már túltettem magam, de hiányzik hogy nem vár senki itthon amikor hazajövök. Csak Golden Retriever jöhet szóba nálunk, mivel a gyerek is ilyet akar.
2014. máj. 4. 16:08
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

Tudom hogy kennelt kell keresni, de melyik megbízható?

Esetleg egy kicsit drágábban is lehet.

2014. máj. 4. 16:17
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne a gyereknek vegyetek kutyát. 20 ezerért NINCS, 80-100 ezertől kezdődik. Ezzel kapsz egészségügyi garanciát, máskülönben nem. Ha nem akartok sokat költeni, akkor a fajtamentőkkel vegyétek fel a kapcsolatot.

[link]

2014. máj. 4. 16:21
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

20-ért van fajta mentős.

100-ért van kölyök.

2014. máj. 4. 16:23
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Húszezerért maximum szaporítótól kapsz,nem ajánlom!

Vagy a Fajtamentéstől fogadjatok be egy bár talán idősebb,de garantáltan egészséges kutyát(ugyanolyan jó és hálás kutya lesz,mint a nálatok felnövő kölyök,sőt még kevesebb gond is lesz vele)vagy el kell magyarázni a gyereknek,hogy kicsit még várni kell a kutyára,gyűjteni kell pénzt.Neki sem lenne jó,ha a megvett kölyköt fél év múlva el kellene altatni a szaporított kutyákra jellemző betegségek miatt.Na meg nehogy már a gyerek mondja meg,mikor és milyen kutya lesz!Vagy ha mindenképp kölyköt szeretne,érje be keverékkel.

Ha megveszitek valahonnan húszért a kiskutyát és komoly baja lesz,honnan szereztek hirtelen több tízezret orvosra?

Sajnos tapasztalatból mondom.Kellett az olcsó kutya minél gyorsabban,13 ezerért vettem is.És a tanyámat eladtam,annak az ára ment rá az állatorvosra,félmillió forint.Csak azért,hogy életben maradjon a kutya.Ha nem lett volna ez az öröklött kis ingatlan,altatás lett volna a vége a pár hónapos kutyán.

2014. máj. 4. 16:24
 5/22 A kérdező kommentje:
Csak a fajtamentőkkel az a baj, hogy inkább kinti-benti kutyákat adnak ki, de mi nem tudnánk bent tartani.
2014. máj. 4. 16:25
 6/22 anonim ***** válasza:
6-7 hónapos és 1 éves is van a Fajtamentőknél.
2014. máj. 4. 16:27
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Gyönyörű kutyusok vannak a fajtamentőknél, ha szeretném a retrievereket akkor biztosan onnan hoznék el kutyát, csak nekem túl pörgősek, nem az én világom. De ha jól láttam még 4-5 hónapos kölyök is van.

Azon azért én is csokdálkozom rendesen, hogy sürgősen kell a kutya mert a gyerek atr mondta, csak golden jöhet szóba mert a gyerek azt mondta... Elég durva, hogy ő diktál. A helyetekben biztosan menhelyről hoznék ki egy keveréket, vagy tényleg a fajtamentőknél érdeklődnék. Jó kennelből van hogy 1-2-3 évet várni kell egy köylökre, hát nehogymár addig a gyereknek ne legyen mivel szórakozni...

2014. máj. 4. 16:28
 8/22 anonim ***** válasza:
Akkor mint a honlapjukon is van,érdemes körülnézni a közvetített kutyáik között.
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor irány a menhely. De előtte csináljatok egy jó kibélelt!! kutyaházat.
 10/22 anonim ***** válasza:
Megkérdeztétek vagy kifogás?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!