Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem találok sehol eladó...

Miért nem találok sehol eladó kölyök Golden Retriever kiskutyát?

Figyelt kérdés
Már több mint 2 hete nézem minden nap az oldalakat és sehol sem találok olyan kiskutyát ami most született vagy most fog születni. Golden Retriever kan kiskutyát keresek! Ha valaki talál kérem szóljon! Előre is köszönöm szépen!

2014. ápr. 27. 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt április 1-én születtek kölykök.

[link]

2014. ápr. 27. 11:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Keress nevesebb tenyésztőket vagy menj ki egy kiállításra nézelődni kérdezni :)
2014. ápr. 27. 11:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt, hogy ne legyen, nagyon sok Golden tenyésztő van Magyarországon. A legtöbnél elő kell jegyezni a kiskutyákra, és mivel a Golden elég népszerű fajta ezért nem árt időben lefoglalni a kölyköket, hamar elfogynak. Válaszd ki a szimpatikus tenyésztőt (itt megtalálod az összeset: [link] , ha berírod a "Googlebe hogy "Golden Retriever kennelek" még ennél is többet találhatsz), nyilván nem mindegyik aktív már, de 63-ból biztosan találsz egy-két szimpatikusat, azoknak írj e-mailt, de még jobb ha felhívod őket, hiszen nem mindenki nézi minden nap a postafiókját. Kérdezd meg a jövőbeli almokról, ha már nincs elérhető kölyök idén akkor hívj egy másikat és így tovább. Az egyiknél biztosan jut neked is kutyus. :) A legtöbb tenyésztő nem maga szerkeszti a honlapját, de soknál kint szokott lenni a várható alom terve. Nézd végig az oldalaikat, biztos lesz szimpatikus kennel, akinek idén nyáron lesz új alom. :)

Sok sikert a keresgéléshez, és minnél hamarabb kezd el, mert ha idén nyárra szeretnél kisktuyát, nem fog neked maradni, nagyon hamar elfogynak, főleg a megbízható tenyésztőknél!

2014. ápr. 27. 11:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó helyről van akkor nem azonnal lesz ahogy elhatározod magad... Én 3 évet vártam a kutyusomra.
2014. ápr. 27. 11:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne az oldalakat nézegesd, hanem a tenyészeteket hívd fel. Anno, mikor mi kiskutyát kerestünk, sorba hívtuk a tenyésztőket, amíg nem találtunk olyat, ahol voltak eladó kölykök. És ez nem két hét volt. Ne add fel, hívd a tenyésztőket, valahol biztos találsz olyan kutyust, amit nem foglaltak még le. Ja és felejtsd el a jófogást, az Olxet(régen apród), az expresszt, és stb, mert ott szaporítók hirdetnek, és tőlük nem azt kapod meg, amire vágysz.
2014. ápr. 27. 11:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok! Azt elfelejtettem, hogy próbáld meg a fajtamentést, hátha van kölyökkutyájuk.
2014. ápr. 27. 11:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lesz idén nyáron még kölyök GR. Egyébként senkinek nem árt meg, ha nem azonal kap kölyköt, hanem várni kell 1-2 hónapot, legalább átfontolja a döntését és mérlegeli és nem a rózsaszín köd irányítja. Az "Akarok egy kölyköt, Most azonnal" nem szokott jóra vezetni. Menj el kiállításokra, keress fel telefonon és személyesen tenyésztőket, menhelyeket, és ne aszerint szerezz be egy kölyköt, hogy jajaja itt most pont vannak. A legjobb és legszimpatikusabb helyről, hozzád illő kölyköt vegyél.
2014. ápr. 27. 12:30
 8/9 anonim válasza:
0%
Nekünk ha minden igaz június elején fog fialni a kutyánk, ha érdekel akkor írj nyugodtan :)
2014. máj. 9. 17:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nem tudtam gép közelébe kerülni, azóta már meg van a kiskutya :) amúgy nem egyik pillanatról a másikra jött 9 és fél évet vártam rá. Azért köszönöm szépen még egyszer mindenkinek!
2014. jún. 23. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!