Hol találok eladó vörös szőrű, barna szemű (kölyök) husky-t? Lehetőleg 40 ezer ft alatt
Sehol. Az ember vagy menhelyről hoz el kutyát vagy fajtamentéstől. Vagy pedig megvásárolja a tenyésztőtől 100+ ezerért. 40.000ért nincsenek fajtatiszta kutyák.
Megkérdezhetem, hogy miért akarsz olcsón hozzájutni egy kutyához, amitől viszont azt várod, hogy tizenévig társad legyen? Na, a kettő együtt nem fog menni.
Az Aldiban most van pont egy pár ilyen. Hasra fogsz esni mindössze 1400ft.Nem kell etetni, sétáltatni, de simogathatod amikor akarod.
Én is vettem.
Szerintem a legcukibb plüss az én Hamiltonom kijön a többivel is,velem alszik.. :)
De mindent félre téve.. Ennyiért nem kapsz vagy ha kapsz is nem azt kapsz.
100.000 felett már igen de egy Huskynak még a havi eledele is rendes etetés mellett megüti a 40.000 forintot.
Száraztáp vagy barf, lazac olaj, kiegészítők..ez egy aktív fajta mozgatni kell sokat és az energiába kerül. Kaja->energia
Ha nem fedezi beteg és gyenge kutyád lesz ami idő előtt elhullik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!