Prey étrendnél az arányok, hogy vannak?
Ezzel a módszerrel szeretném etetni a kutyámat,eddig is nyersen kapta a húst,de nem minden nap.Itt ugye úgy van az arány,hogy 80% húst,10% csontos hús,10% belsőség.
Na most én általában farhátat adtam neki ami húst-csont 50-50 arányban,és többnyire abból adtam többet kb 1kg-ot testsúlyának 2-3%-hoz viszonyítva.Csont nélküli húst meg nem mindig tudtam neki adni az ára miatt.Tehát az érdekelne,hogy a farhát az maradhat,vagy emellé mindenképp adjak sima húst? Általában nyesedéket vagy csirkemellet adtam.
nem 10csontos hús hanem 10 csont.
Kell hozzám még hús adni igen.. a farhát maradhat ahogy mondtad kb fele hús fele csont tehát ha egy kutya 1kolót eszik akkor 20dekánál ne legyen sokkal több a farhát 10deka belsőség aminek minimum a fele máj. és a többinek valamilyen húsnak kell lennie szív is jó ahhoz hozzá lehet jutni viszonlag olcsón vagy akármilyen nyesedék
csak azért írtam így hogy könnyeben meg lehet érteni.^^
Amúgy az én 50kilós kutyám 1kilót eszik és tök jól elvan vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!