Kutyat szeretnenk kertes hazba. Kolyok koratol, es olyat ami jatekos, de azert a hazat is vedi es a meretevel tekintelyt parancsol az idegenek szemeben! Ti mit vennetek?
miert reszesititek elonyben a menhelyrol hazavitt kutyat?
persze en is hive vagyok,hogy mentsuk ami mentheto! :)
de ... az onnan hazavitt "korcs" kutyat miert konyebb felnevelni,eltartani?
Szerintem magyar agár.
Méreténél fogva is tekintélye van, de őrzi a házat. Könnyen kezelhető, kinn is tartható és nem eszik annyit mint egy roti pl. :)
A menhelyes nem kerül több 100ezerbe.
Pár hónapos korban már nagyjából felmérhető a temperamentum, nincs fajtára jellegzetes betegség - általánosságban ellenálóbbak. Van lehetőséged egyéniséget választani. Nekem van 2 menehlyi kutyám, és tökéletesek mindketten.
egyre jobban kezdtek meggyozni arrol,hogy menhelyi kutyusom legyen :)
De az,hogy mukodik?
Elmegyek,kivalasztom,es a dolgozik tudnak informacioval szolgalni?Pl,hogy apja ez volt,anya az volt,s ebbol kovetkeztetve ez a kiskutya kb ekkorara nohet meg?
Menhelyen megkapjak a szukseges oltasokat?
mert van nehany "korcs" ami bazi nagyra tud noni :)) es o setaltatna engem :)) s azt nem nagyon szeretnem
tehat keverekbol ne egy orias kuszu legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!