Hol lehet KÍVÜL szegecses (fekete lehetőleg) bőrnyakörvet venni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A Rottweileremnek szeretnék szegecses nyakörvet, nem belül, hanem kívül.
Arra a szegecsre gondolok, amit a pánkok szoktak hordani..
Pl. szegecses karkötő.
Az a típus, csak kutyanyakörvbe.
2014. ápr. 28. 17:20
1/14 anonim válasza:
Belül szegecses nyakörvről még nem hallottam :D :D
Freshnapfban nézd meg, vagy egyéb, állatfelszerelési boltban.
2/14 anonim válasza:
sexshop :D am meg nézz neten állatkereskedéseket, pl e-pet.hu meg van egy rakat más , onnan válogathatsz és megrendeled ennyi :) , szval állatosnál találsz ilyet sztem , bár be kell nézned hozzá egy pár helyre lehet :D
3/14 anonim válasza:
Bocsi de eleve félnek a fajtától. Ha ráadsz egy ilyet még jobban kihangsúlyozod ezt. Ha farok növelés helyett használod vegyél neki sima kék nyakörvet
4/14 anonim válasza:
Google-ba beírod és kiad egy csomót, hogy hol lehet venni.
Bár szerintem elég gagyik ezek a nyakörvek, de te tudod... én nem raknék a rotimra, de semmilyen kutyámra se.
5/14 anonim válasza:
Rakjál, de hogy ebbe ne vidd kutyák közé, az fix. Jó kis sérülést tud okozni a másik kutyának. Plusz igen gagyin néz ki....
6/14 A kérdező kommentje:
És a lánc nyakörvhöz mit szóltok?
2014. ápr. 28. 17:44
7/14 anonim válasza:
A láncnyakörv jobban hangzik :D És a rotikhoz nagyon is illik :)
8/14 anonim válasza:
Ambruska Péter Szíjártó. . Nagyon szépen dolgozik. Tok egyedi dolgokat is vállal.
9/14 anonim válasza:
Lánc?? Szerintem az is szörnyű... Miért nem lehet csak sima bőr nyakörvet rátenni? Vagy egy sima fojtóval sétáltatni? Nem is egészséges, ha folyton rajta van a nyakörv a kutyán...
10/14 anonim válasza:
Szögesbe nem csak másik kutyának tud sérülést okozni, hanem neked is. Képzeld el, hogy neki megy a lábadnak, és végigkaristolja a "pánkos" nyakörvével. Nekünk Ambruska Pétertől van egy vastag bőr nyakörvünk ez amolyan "ünneplős" amúgy sima láncot használok, de csak sétánál, otthon nincs rajta a bolhanyakörvön kívül semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!