Babatka kérdése:
Kedves Westi tulajok Pénteken hozom el az első westimet olvastam egy oldalon hogy fekete tappancs az előnyösebb a mienknek fehér a körme és a tappancsa ez utalhat valamire? Lehet butuska kérdésnek tűnik . De hálás lennék a megnyugtatásért
Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 19:48
1/8 anonim válasza:
Megnyugtatlak, ha nincs törzskönyve, úgyis csak egy fajtajellegű keverék, akkor meg nem mindegy? Szeresd úgy, ahogy van, és kész.
2/8 anonim válasza:
Ha kiállításra nem akarod vinni,teljesen mindegy,hogy néz ki.Ha szaporítótól veszed papírok nélkül pár tízezerért,később még az is kiderülhet,hogy keverék.
3/8 anonim válasza:
Milyen idős a kutya?
Nagyon sok westie pigmenthiányos. Még tenyésztőnél is előfordul.
4/8 anonim válasza:
Az én westiemnek szintén fehér a körme, aminek nincs jelentősége - de a tappancsának feketének kell lennie. Ha nem viszed kiállításra, nincs jelentősége a színének. Sőt, lehet, hogy idősebb korára fekete lesz. Hallottam már ilyen esetet is ;)
6/8 A kérdező kommentje:
gonozdi kennelből 55.000 lesz törzskönyv nélkül adtak volna hozzá de nekünk csak kis kedvencnek kell most 7 hetes de ha betegesen néz ki akkor nem hozom el köszi a kommenteket
2014. ápr. 9. 19:20
7/8 anonim válasza:
Pedig a törzskönyv az kellene. Függetlenül attól, hogy csak családi kedvenc lesz. Ez olyan, mint egy személyi igazolvány, csak kutyák részére. Az én kutyám is családi kedvenc, de van törzskönyve.
8/8 anonim válasza:
Láttam én már az ország egyik legnagyobb westie tenyésztőjétől , piheszőrű, pigmentgyenge, stb kutyát.Attól, mert nem sötét a pigment, még lehet egészséges a kutya.
Utána kell nézni a szülőknek és az idáig eladott kölyköknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!