Kutyanév választás. Mi legyen a kutyám neve?!
Gondolom unalmas téma, de szeretném kikérni a véleményeteket, a kutyanevekről, mert kíváncsi vagyok úgy átlagban az embereknek tetszik-e vagy nagyon gáz.
Két név jött szóba eddig, az egyik a Milo (ejtése: "májlo", de lehet simán "milo" is) a másik pedig a Levi (ejtése: "liváj"). Úgy gondolom ezek annyira nem gyakori kutyanevek - legalábbis Magyarországon -, ezért is tetszenek annyira. Más lehetőségre is nyitott vagyok, szóval ha tudtok különleges, nem túl gyakori kutyaneveket, akkor írjatok! :)
Egyébként egy fekete kan Labrador kapja majd a nevet, ha ez segítséget jelent. :)
Köszönöm a válaszokat!
A Levi kizárt! Aranyos,de mivel ez a név lágy mássalhangzóval kezdődik,a kutya nem tudja hamar megjegyezni, és csak sokkal később jegyzi meg. Itt a kalauz,én is innen választottam nevet a beagle-ömnek.
Köszönöm a válaszokat! :)
A Lord nekem túl "kemény" név egy labinak, inkább "aranyosabb" nevet adnék neki, ha már nem egy véreb. :D A Maszkot gondoltam, hogy felhozzátok majd a Milo-val kapcsolatban, de ismerek egy fekete kan labit Milo névvel és szerintem nagyon illik rá! (Bevallom innen jött az ötlet. :D)
A Harley nem rossz, de a Milo és a Levi még mindig jobban bejön, nem tudom elképzelni, hogy így hívjam a kutyámat. :/
Utolsó neked köszi a tanácsot, megpróbálok ezek szerint gondolkodni a továbbiakban!
Várom a további véleményeket, ötleteket! :D
Itt vannak kutya nevek: [link]
Nekem amugy nagyon tetszenek ezek a nevek:Árnyék,Rock-Rocky,Grace,Tarry STB. De ha megkapod a kutyád TE FOGOD ELDÖNTENI HOGY MILYEN NEVE LEGYEN.Mondjuk a kinézetéről,huncutságáról,tevékenységeiről.....Ha meglátod és nálad van már napok ótta elfog dőlni hogy minek akarod mondani és hogy milyen név illik rá :) Szóval ne aggódj emiatt majd ha meglesz a fejedbe elfog dőlni.(nekem is így volt)
2 Lablador Retriever tulajdonosa
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!