Hogy vegyem rá a szüleimet hogy ne golden retriverunk legyen?
A chowchow valóban nem gyereknek való.Hozzá "erős",határozott kéz kell, nem egyszerű természete van, főleg ha szaporítótól veszed akkor kitudja milyen az idegrendszere.
Én is inkább a golden retrievert ajánlom.Nem igen van negatívuma, ha jó helyről veszitek.Diszplázia fordulhat elő,idegrendszer/temperamentum, de ez csak attól függ hogy milyen helyről veszel.Plusz max még annyi hogy a szőrét is ápolni kell, de hát a chow-chownak meg még inkább kéne.
köszi a válaszokat:)
3.fajtát tudnátok ajánlani?(ha nem baj)
(olyat ami nem túl idényes és jól kijön a macskákal)
Berni pásztor?
vagy esetleg egy menhelyi kutyus?
Nem a túltenyésztés miatt beteg,hanem mert nem körültekintően vásároltatok,esetleg a "tenyésztő" aki akár szaporító is lehet,nem ért a tenyésztéshez....
Egyébként meglepőek a válaszok,ha ÉN szeretek egy fajtát,akkor nem mindegy hogy mennyi van a városban vagy milyen gyakori?
Kb. mint egy táska,ami azért nem kell,mert a másik csajnak is olyan van....
Ha ennyire nem vagytok belezúgva egy fajtába,akkor miért költenétek rá 100-150 ezret,csak azért,hogy megvegyétek?
(A csau jóval drágább)
Nekünk amstaffunk van,rengetegen szaporítják és nagyon sokan menőznek vele,én mégis megvettem 4 éve,mert imádom a fajtát.Normális tenyésztőtől,kifizettem egy normális minőségi kutya árát.És lám,nincs semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!