Ez nem állatkínzás? Vagy mindenki úgy csinál hülyét a kutyájából ahogy akar?
Ha nem élvezi, leszedi magáról, falhoz dörgöli magát stb.
Én is büdös nagy állatkínzóként ha koszos a kutya lába, és nem szeretném, ha összejárná a friss padlót, zoknit húzok bentre a 20 kilós kutyámnak egy mancstörlés után. Azt hittem utálni fogja, ehhez képest egyszer nem próbálta leszedni, nyugodtan tűri, hogy felhúzzam, sőt, szerintem örül, hogy nem csúszkál a padlón, ha rajta van. Szerencsétlennek borzalmas élete van... ami a kutya egészségére nem káros, nem kényelmetlen neki, azt miért ne? Ennyi erővel a k9 hámok ugyanannyi testfelületet borítanak, mint egy pulcsi, akkor az állatkínzás? A tüllszoknya veszélyes?? Nekem nem tetszik, hogy ki van lakkozva a körme, a tüll szoknyáért se vagyok oda, de az ő kutyája, nem az enyém...és valszeg ezerszer jobban van tartva, mint némelyik társa.
Majdnem minden fajta kutya elvesztette már az eredeti funcióját. A yorki így már a társasági kutya csoporthoz van besorolva. Öleb. Szeretnek órákig a karjaidban csücsülni, szeretik ha fésülgeted stb. Saját tapasztalat.
Amikor mi kihoztuk a yorkit a sintértelepről bűzlött a szartol meg a pisitől, és teljesen magába volt fordulva. Miután megfürdettük, meg rendbe raktuk a szőrét akkor kezdett el kommunikálni veluünk. Amikor dicsérgette a mama, fésülés után, forgott a tengeje körül, tetszelgett, és a pofiján látszott a boldogság. Ők ilyenek.
Szerintem meg az az állatkínzás,ha valaki méteres láncra verve,vashordóban tartja a kutyáját.Meg mikor felakasztja,élve elássa,dögkútba dobja,kiviszi a pusztára és fához kötve otthagyja,hogy meghaljon.
Ha nem ad neki enni(lásd 6 kilós boxerkölyök),koszban-mocsokban agyonelleti.Mi nap mint nap ilyeneket látunk.Na ez állatkínzás,nem az ölebnek a ruhácska meg masni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!