Akik azt mondják hogy lakásban kutyát tartani állatkinzás, láttak már lakásban kutyát?
Az a kutya amelyik megkapja a megfelelő mozgáslehetőséget, tápláló élelmet, kényelmes száraz fekhelyet és megfelelően foglalkoznak vele az boldog. Tök mindegy hogy kinti, kinti-benti vagy benti kutya.
Minden fajtának és azon belül egyednek megvannak az igényei. Ha ez kielégül, a kutya jól van.
Ez már lerágott csont.
Ha a lakásból kiviszik a kutyát LEGALÁBB 1,5 órára SZABADON sétálni a két másik eü-ig séta mellett, akkor nem kínzás.
Nekem akkor kínzás, ha csak pórázon sétálnak 3-szor pár tömböt!
Más: egyre több ismerőstől hallom, hogy a panel kutyákat csak kétszer viszik le sétálni...reggel 15-20 perc, este 1-1,5 óra, mert hogy munka van és a kutya "kibírja a 14 órát"...hát nem tudom, nekem ez kevés...mellette pl sokan tényleg a 10-14 órára boxba zárják a kutyát...ennyi időre tuti nem zárnám be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!