Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Levihetem pár percre a ház...

Levihetem pár percre a ház elé a kiskutyámat? ( 6hetes )

Figyelt kérdés

Bolognese 6hetes kiskutyám van, panelben tartom, naponta lelehet vinni pár percre? vagy még tartsam lakásban?

Ha lehet vinni napi 3x lehetséges? vagy ha nem akkor hány hetesen?

Tegnap lent volt, lehet belőle gondja?

2014. ápr. 20. 09:27
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nyugi... Senki nem fog megbüntetni senkit, mert előbb kaptad meg a kiskutyát.A féreghajtó tabit úgy adod be a legbiztosabban, hogy kinyitod a kutya száját, belerakod egészen lentre a tablettát, majd megemeled a fejét, befogod a száját és simogatod lefelé a nyakát. Ha érzed, hogy nyelt, már lehet is megdicsérni.

Mivel kistestű a kutyád, lakótelepi, így legalább a 3-ik oltásig ne vidd le. A harapdálásért pedig első perctől szólni kell. Letiltod, nem engeded, majd idővel megtanulja, hogy nem így játszik a gazdájával.Viszont legyen neki rághatni való játéka.

A síráshoz annyit. Ha sír, nem mész oda. Akkor mész oda hozzá, ha csendben van.Pár nap alatt el fogja hagyni a sírást.

2014. ápr. 20. 15:41
 32/34 anonim ***** válasza:
Egész nap legyen előtte kaja. Nézesd meg dokival a hasát.
2014. ápr. 20. 16:17
 33/34 A kérdező kommentje:
Megkértem a állatorvos ismerősömet hogy ma a biztonság kedvéért nézze meg hogy van-e vmi gondja. Akitől megvásároltam adott róla papírt is hogy megvolt a fizikális vizsgálat és nem volt semmi elváltozás. Több ember is vásárolt nála kutyát, megmondta neveit írtam nekik ők is 6 hetes vitték el már elmúltak 1 évesek de semmi szervi bajuk v. idegrendszeri gond nem volt náluk. Remélem ezek alapján az enyémnek sem lesz. :/ A rágcsálást akkor lehet neki engedni vagy nem? Mert valaki azt írja a korai elválasztás miatt van és ha nem erősen csinálja csak játékból akkor lehet engedni vagy akkor mégis tiltsam neki?
2014. ápr. 21. 09:05
 34/34 anonim ***** válasza:
Akkor mázlijuk volt. De ezzel is egy szaporítót támogattak... de mindegy. Kérdésedre visszatérve, igen, tiltsd neki a harapdálást, főleg ha erősebb. Olyankor mondd határozottan, hogy nem, vagy jajdulj fel, meg fogja tanulni ebből, hogy meddig mehet el.
2014. ápr. 21. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!