Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Levihetem pár percre a ház...

Levihetem pár percre a ház elé a kiskutyámat? ( 6hetes )

Figyelt kérdés

Bolognese 6hetes kiskutyám van, panelben tartom, naponta lelehet vinni pár percre? vagy még tartsam lakásban?

Ha lehet vinni napi 3x lehetséges? vagy ha nem akkor hány hetesen?

Tegnap lent volt, lehet belőle gondja?

2014. ápr. 20. 09:27
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
és ebből lehet vmi probléma hogy 6 hetesen kaptam meg? :/
2014. ápr. 20. 10:09
 12/34 anonim ***** válasza:
Még mindig nem mondtad, honnan van a kiskutya! Nem tudom, mennyi idős vagy. Ha fiatal vagy, nyilván a szüleidet, akik kicsengették a pénzt a kutyára. Ha egyedül tartod el magad, akkor gondolom téged.
2014. ápr. 20. 10:12
 13/34 A kérdező kommentje:
Szeretném a legjobban nevelni, azért is a legközelebbi alkalomkor vinni szeretném orvoshoz és olvasok róla valamint ezért is kérdezlek meg benneteket.
2014. ápr. 20. 10:13
 14/34 A kérdező kommentje:
az egyik ismerősünk ajánlotta és hirdette.
2014. ápr. 20. 10:14
 15/34 anonim ***** válasza:
mostmár mind1 ha megvetted, ink viddel dokihoz, számithatsz pár csúnya beszólásra abban biztos lehetsz, de ink legyen meg minden a kiskutyának, bár én biztos jobban utána néztem volna a "tenyésztőnek"
2014. ápr. 20. 10:16
 16/34 A kérdező kommentje:
Nagyon bánt a tudatlanságom, remélem nem lesz semmi gondja. milyen problémák lehetnek ebből h 2 héttel korábban hoztam el?
2014. ápr. 20. 10:16
 17/34 anonim ***** válasza:
62%

Törzskönyve, chipje van? Ha nincs, akkor vettél egy fajtajellegű keveréket egy szaporítótól!

Ezt nézd meg:

[link]

Ivartalaníttasd, amint lehet.

És igazából, mivel fajtajellegű keverék - valószínűséggel -, nem tudhatjuk, mire lehet számítani. Ha mázlid van, kifogtál egy egészséges darabot. Imádkozz, hogy ne legyen beteg.

2014. ápr. 20. 10:19
 18/34 anonim ***** válasza:
20%
nem biztos hogy fajtajellegű keverék ahogy te mondtad (nincs kizárva persze) de ha szapórítotol van akkor biztos nincsenek kiszürve a betegségek, alapos vizsgálat kell a dokinál, nagyon!!! ha szerencsédvan kifogtál egy egészségeset, lényeg hogy nagyon figyelj oda rá, bármit tapasztalsz futás a dokihoz
2014. ápr. 20. 10:22
 19/34 anonim ***** válasza:
50%
de nemkell megijedned, sajnos ezek profik a kezdő kutyatulajdonosok becsapásával :( legközelebb jobban néz utána még ha ismerős/barát is ajánlotta a személyt, mostmár egyedül a kiskutya a fontos
2014. ápr. 20. 10:25
 20/34 A kérdező kommentje:

Törzskönyvet nem kaptam.

Igen nagyon odafogok rá figyelni.

Éjszaka meg napközben is elég sokat sír, mostmár tudom hogy a rossz szocializációs elválasztás miatt :/ Jól teszem hogy nem engedem hogy velem legyen éjszaka? Mikor este sír mindig kimegyek hozzá megnézni mit csinál, de ahogy megsimogatom abbahagyja a sírást, de jönne utánam. Így mindig megvárom míg elalszik. Csak 3 óránként felkel és mindig visszateszem a fekvőhelyére. Mire figyeljek? Milyen betegsége lehet? Valamint mik a tünetek a betegségre? A szeme alatti szőr barnás, de úgy olvastam az jellemző ezekre a kutyákra? A szemét megnéztem de problémát nem láttam rajta. Valamint rágcsálja az ujjamat és a lábamat, ez az időben leválasztáskor nem történt volna igaz? ezt engedjem neki vagy ne?

2014. ápr. 20. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!