Mi a véleményetek a kutyacipőről?
Használ valaki ilyet?Sérült a kutyám lába,szerintetek jó ötlet ráadni?
Köszi a válaszokat!
Nekem yorkim van, de szerintem hülyeség. Csúszkál benne, nem kopik a körme, és még nevettségesen is néz ki.
Ez egy hülyeség, hogy fáznak, meg ilyenek. A szőrt ki kell vágni a mancsok közül, hogy ne ragadjon bele a hó meg a sár, és ilyenkor télen mindig meg kell mosni séta után, hogy a só esetleg ne marja meg. Legvégső esetben lehet venni nagyon zsíros tappancskrémet, amivel be lehet kenni a séta utáni mosakodás után. De ennyi bőven elég.
Igen a kóbor kutyák, galambok, macskák, nyestek sünök mind-mind véres lábbal róják az utakat ilyenkor télen... És akik nem húznak cipőt a kutyájuk lábára azok végignézik minden télen, hogy a kutya véres lábbal sántikálva, nyüszögve végig kínlódja a telet :D
Te csak simán elkényezteted a kutyádat, ennyi... semmi szüksége arra a cipőre.
Nem azért mondom,de a sünök ilyenkor már rég téli álmot alszanak.
Mivel a járdát sózzák több kiló só/méter mennyiségben,így,mivel a kutya is ott kényszerül járni,marja a talpát a só.Mi a fenének kínozzam,ha nem muszáj?
Képzeld,ha már egy mgas fájdalomküszöbű "harci"fajta kutya sír a fájdalomtól,hogy marhatja neki a lábát.Biztos nem unalmában szenved.
Én egyszerűen oldottam ezt meg.
Amikor durván elvágta a lábát, és mégis ki kellett vinnem, akkor a lábára pluszba felhúztam egy zacsit, és megkötöttem neki óvatosan!
Otthon meg levettem, és maradt rajta a kötés!
Ezért nem kell szerintem drága cipőt venni.
Jobbulást Neki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!