Havonta mennyibe lenne egy Akita Inu?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy fajtiszta akita kutyát(japán) és van is rá lehetőségem(ingyen kapnám meg,könyv nélkül).
De csakis akkor ha minden lehetőség adott lenne a kutyus számára.
Nagy(3-4 emeletes) kertes családi ház.
Igazából az érdekelne,hogy kb havonta mennyit vinne el a kutya? Itt gondolok az oltásokra,ételre,tisztálkodó szerekre stb. ?
2014. ápr. 19. 11:58
1/6 anonim válasza:
az első év egy közepes testű kutyánál cc: 50 -150 000.-ft . az oltások és más állatorvosi költségek, a kullancs és más parazita elleni szerek, a játékok, pórázok,nyakörvek,stb, és a kaja :) na az napi 500.-ft-tól akár napi 1500.-ft-ig elmehet . ebbe mindent beleszámoltam nemcsak a táp árát, hanem pl :kakis zacsik,az ivóvíz ,a mosogatásra fordított idő, a lábmosásra használt víz,sampon,törölközők,stb mosása, és sok minden amit nem említettem. és még sok-sok minden más !
2/6 A kérdező kommentje:
egy hónapra elegendő kutyakaja az úgy kb mennyi lenne? azt tudom,hogy a mennyiségre nem,inkább a minőségre kell jobban odafigyelni
2014. ápr. 19. 15:13
3/6 anonim válasza:
Egy hónapra kb 10-15 kg kell,attól függ kap e mellé mást is,vagy csak ezt eszi.Nekem az akitám havonta kb 20-25 ezer forintba van benne.Ebben csak a kaja van benne. Ezenkívül járunk kutyasuliba,kap játékokat is.
4/6 anonim válasza:
kb. 20/hó. törzskönyv miért nincs?
5/6 anonim válasza:
Van törzskönyv,kiállítási kutyáról van szó.
6/6 anonim válasza:
Hát ha törzskönyves kutyáról van szó ami kiállításokra is megy akkor megértem a 20-25 ezer forintot havonta :) Nekem tudnátok segíteni?Akita Inu kutyát keresek úgy 40000 forintért és nem kell törzskönyv meg semmilyen kenel nem szükséges se bajnok szülők.Azt se bánom,hogy ha van egy kis színhibája :)Nagyon szeretnék egyet és ha lehet akkor Jász-Nagykun-Szolnok megyében legyen és a vele szomszédos megyékben legyen.Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!