Ti milyen nevet adnátok egy japán akitának?
Figyelt kérdés
Vörös szinü, tündéri kiskutya2014. márc. 5. 19:23
1/10 anonim válasza:
Miért nem tudod eldönteni????? Ha mi azt mondjuk hogy béla akkor te azt mondod hogy nekem inkább a taylor tetszett .. miért nekünk kell eldönteni??? Ti nem tudjátok???
2/10 anonim válasza:
egyetlen japán szót tudok, CUKI, azt jelenti, hogy hold. Szerintem jó név lenne.
3/10 anonim válasza:
Barátnőmnek van 2 akitája. Tora és Keiko
4/10 anonim válasza:
Kan vagy szuka?
Én biztos beszélő nevet adnék neki.
Hoshi- csillag
Jirou- (második fiú), de ez marha jól hangzik dzsírónak ejtve
Junko-(engedelmes gyermek), dzsunkónak ejtve (ez inkább szukának)
Ken (erős, egészséges)
Mao
Nobu
Tarou (nagy, erős gyermek)
Szerintem ezek jól hangzanak kutyanévnek is.
5/10 A kérdező kommentje:
Kan. A Mao nagyon tetszik
2014. márc. 5. 22:03
6/10 anonim válasza:
Bár nem japán de nekem anno még a Mondo is tetszett. Olaszul a világot jelenti. :)
4-es voltam.
7/10 anonim válasza:
Hiro
Akira
Jin (Dzsin, Dzsininek is becézheted)
Haku
Hachi (Hacsi)
Seiji (Szejdzsi)
Én valami japán fiúnevet néznék neki, de ha neked valami magyar tetszik, pl. Mogyi, akkor hívd úgy :) De hívhatod Szamurájnak vagy Jakuzának is :D
9/10 anonim válasza:
Hachiko tényleg szép név. Nekem akitám lenne lehet ezt adnám neki, de csak ha illik a szemlyiségéhez.
10/10 anonim válasza:
Nekem egy tigris csíkos japán akitám van és Rikinek hívják, az Ezüstnyílből (Silver Fang) adtam neki a nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!