Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon kövér a kutyám? Képek...

Nagyon kövér a kutyám? Képek lent.

Figyelt kérdés

8 éves ivartalanított szuka, totw tápot eszik. Egyre többen vadul hűledeznek, hogy borzasztó kövér, és nem is láttak még ilyen kövér kutyát :( én is látom, hogy nem sovány, de nagyon hozzászoktam az évek során. egyébként aktív, gyorsan fut, játékos kutya. Mit csináljak vele? Így is sokat van lent, adjak neki kevesebb kaját?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 18. 13:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Feltettem nektek egy videót, még fut, nem gurul! :D

[link]

2014. ápr. 18. 13:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne sajnáld, minden kutya tud evés után úgy nézni, mint aki 2 hete nem evett.

Minél hamarabb fogyaszd le mert a kutyáknál is nagyon veszélyes a túlsúly. Keringési bajok, ízület, cukorbetegség.

minden egyes plusz kilóval az életéből faragsz le. Ez amúgy emberekre is így igaz.

2014. ápr. 18. 13:53
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi! természetesen mi is azt akarjuk, hogy még legalább 8 évig velünk legyen! Vigyázok rá, aztán ha sikerül változást elérni, megírom :) Nem volt mindig ő ilyen gyurma kutya, de kaptam sok jó tippet!
2014. ápr. 18. 13:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Imádnivalóan cukorfalat!!! <3 Nem olyan vészesen kövér, kicsit virsli de látszik hogy energikus, szeret futkározni. Lehet, hogy érdemes lenne séták alatt valamilyen játékot beiktatni, labdázni vele, lehet hozzá kapni hozzá dobót azzal jó messzire elmegy, és akkor ő meg teperhet utána.
2014. ápr. 18. 13:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia! Láttam már én is kövérebb kutyát, viszont a te kutyád is meg van hízva jócskán. Az lenne az ideális ha végig simítod az oldalát, kitapinthatónak kell lenni a bordáknak sőt ha az utolsó kettő látszik az is jó. Illetve felülről nézve a derékvonal jól kirajzolódik.
2014. ápr. 18. 15:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Van rajta egy kis felesleg, de viszont nagyon aranyos. :) Milyen fajta kutyus? Hány kg-s körülbelül?

Egy kicsit csökkentsd a kajáját, és mozogjatok sokat! :)

2014. ápr. 18. 18:21
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nem tudom milyen, menhelyről hoztam 6 hetesen, kis utcamix. Nemrég lemértem, 16 kg körül van, kicsit alatta.
2014. ápr. 18. 19:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kis felesleg van rajta, hanem kövér.

Igaz, láttam ennél kövérebb kutyát is, de ha őt látnám, ugyanarra gondolnék kb, hogy túl van etetve.

Nem bántásból mondom.

Nálam két vesszőparipa van kutyáknál : egyik a túlsúly, másik az indokolatlan agresszió.

Nekem sokkal jobban tetszik egy szálkás/fitt kutya, mint egy kissé kerekded, levegőt kapkodó, nehézkesen futó eb.

Előbbi kategória látványosan jobban is érzi magát a bőrében, többnyire.

2014. ápr. 21. 04:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Amúgy helyes kutyi, sok sikert a fogyiprogramhoz. :*
2014. ápr. 21. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!