Miért csinálta ezt a kutyám? Szeretetből? Teljesen összeroppantam idegileg.
Épp sétáltattam reggel a kutyámat, zebrán haladtunk át, mikor elindultunk tiszta volt az úttest. Majdnem átértünk a túloldalra amikor a kutyám hirtelen a járdára lökött. Egy nagy sebességgel érkező autó őt találta el. A kutya szerencsére élt még. A vezető tovább hajtott. Nekem nincs autóm, de egy másik autós megállt és felajánlotta, hogy bevisz minket a kórházba. A kutyát azóta is műtik a klinikán.
A kutyáról csak annyit kell tudni, hogy menhelyről hoztm ki, sosem volt családja, kölyökkora óta menhelyi lakó volt. Staffordshire terrier keverék. Most 3 éves. Közel fél éve került hozzám.
Az orvos tanácsolta, hogy menjek haza pihenni. Majd értesítenek, ha végeztek a műtéttel.
Én kérdeztem a pórázt, köszi, így már értem. Viszont csatlakoznék az előttem szólóhoz, talán mégiscsak érdemes lenne a rendőrséghez fordulni és nem hagyni magadat lerázni! Ha nem a kutyával foglalkoznak, akkor foglalkozzanak azzal, hogy majdnem téged ütött el! (Bár a kutyával is kellene nekik, csak sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy ritka az olyan rendőr, aki a kutyával történt dolgokat komolyan veszi.)
De persze gondolom, most elsősorban az foglalkoztat, hogy meggyógyuljon a kutyád. ha már van jó híred róla, irány a rendőrség! (de előbb írd meg, hogy jobban van :) )
Ha azt mondod, hogy Staffordshire terrier keverék, akkor tuti, hogy fel fog épülni! Bízom benne!
Nekem is van keverék kutyám. 2 éves korában váratlanul megbetegedett, úgy feküdt az oldalán, mintha nem lenne magánál. Orvost kellett hívni, aki adott neki szurit és azzal nyugtatott meg, hogy a keverék kutyákban nagyon erős az életben maradási ösztön; másnap úgy fog felépülni, mintha mi sem történt volna. És igaza is lett, mert reggel a kutyám felébredt, és már nem volt ilyen állapotban. Tényleg úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna. (Lehet, hogy nem is emlékezett az előző napra...)
Úgyhogy szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!