Nem undorito felszedni a kutyagumit?
Orokbe fogadtunk egy kutyust es ma jott el az elso setaltatas napja :)
Sose volt kutyam, nem tudom elkepzelni sem, hogy milyen lehet a meleg kakit felszedni.... Nem vagyok finnyas, macskahasmenest is torolgettem parszor, de ez nekem nagyon furan hangzik, hogy egy zacskon keresztul is erezzem a meleget...
de, undorító, de hát ez van, meg kell tenni :)
én mondjuk utálom a sima kis vékony zacskókkal felszedni, állatkereskedésben szoktam vastagabbat venni.
hát nem a kedvenc szórakozásom, de nem zavar különösebben...a hasmenés már komplexebb dolog:D
nekem nincs ilyenem, de láttam már aki ilyennel szedte fel: [link]
így tuti nem lesz piszkos a kezed...bár őszintén nekem még soha nem lett olyan a kezem, pedig sétálunk ám bőven és nálunk mindig van kaki:D
Elején kissé bizarrnak tűnt nekem, meg paráztam, hogy más azt nézi, hogy szedem a sz*rt... :D
Mostanra pedig 1mp-es rutin lett az egész.
Az pedig tényleg igaz, hogy szinte minden ruhámban van egy maréknyi zacskó, amik olykor furcsa helyzetekben keveredik elő.
Én a kisállatboltos, fekete színűt használom, elég felszedni, nézegetni nem akarom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!