Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Nektek mi a vélemény...

Kutyások! Nektek mi a véleményetek azokról a srácokról akik a kutyájuk segítségével próbálnak felszedni egy lányt?

Figyelt kérdés
de amúgy szereti a kutyáját.
2013. júl. 12. 22:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi.
2013. júl. 12. 23:01
 2/15 anonim ***** válasza:
nincs vele baj. de érdekelne hogy kivitelezik. de még mindig sokkal jobb mint aki neten ismerkedik :D
2013. júl. 12. 23:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha a kutyája oldalbahugyozna, talán annyira nem örülnék, meg amúgy is utálom, ha idegen kutyák csak úgy odarohangálnak hozzám. De sok lánynak bejön az ilyesmi.
2013. júl. 12. 23:02
 4/15 A kérdező kommentje:
meg még kérdés hogy lehetséges ? :D
2013. júl. 12. 23:02
 5/15 anonim válasza:
Ha okos a kutya, a gazdihoz megfelelő lányhoz megy oda, onnan meg könnyen megindulhat a beszélgetés :D
2013. júl. 12. 23:03
 6/15 anonim ***** válasza:
azért egy szuka kutya nehezen vizel oldalba :D
2013. júl. 12. 23:05
 7/15 anonim ***** válasza:
De hol volt itt szó szuka kutyáról? (és sajnos amit leírtam, 2x is megtörtént velem:D)
2013. júl. 12. 23:06
 8/15 anonim ***** válasza:
az én fiam rendszeresen a kutyával csajozott. Főleg amikor alom is volt nálunk. Szocializálta a kicsiket, és mire mentek gazdihoz, már szépen sétáltak pórázon:) Én csak örültem neki:)))
2013. júl. 12. 23:23
 9/15 anonim ***** válasza:
A cél szentesíti az eszközt! Ha kutyával könnyebb, akkor miért ne? Körém is gyűlnek a csajok, amikor kutyával vagyok.
2013. júl. 12. 23:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Akkor úgy látszik nekem pont az ellenkezőjét váltja ki a kutyás ismerkedés. Én is próbálnék, de a kutyámtól szinte minden lány fél. Az tény hogy széles feje van, meg minden, de barátságos. Csak mindig ott rontja el a blökim hogy amikor nyugisnak kéne lennie, akkor robban és nyal össze mindenkit. Amúgy egy munkamániás emberbarát amstaffról van szó. Ha valaki tud vele ismerkedni az pozitív az illetőnek, de nem csak a kutya miatt kellene hogy szóbaálljon a lánnyal.
2013. júl. 13. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!