Kutyások! Nektek mi a véleményetek azokról a srácokról akik a kutyájuk segítségével próbálnak felszedni egy lányt?
ha nem a csajozás miatt vett kutyát, hanem azért, hogy legyen egy kutyája és foglalkozik vele tisztességgel, akkor az, hogy mellette kihasználja az alkalmat az ismerkedésre egyáltalán nem bűn. jól teszi.
én is így szedtem össze a pasijaim többségét... :)
Sohasem találkoztam még olyan sráccal, aki csajozott volna a kutyájával. De nálam eleve jó ponttal indulnak a kutyás fiúk, imádom, amikor egy fiú foglalkozik a kutyájával.
Tegnap egy plázában voltam a kutyámmal, és 2 boltban is odajött az eladó fiú, hogy nekik is van kutyájuk, és milyen jó fej az enyém, stb. Ők sem azért mondták, hogy imponáljanak, de rögtön más szemmel néz rájuk az ember, amikor látom, hogy normálisan bánnak az állatokkal.
ez de aranyos volt :)
elmondok valamit: ha egy (hetero) fiú megszólít egy nőt, akkor 99%, hogy imponálni akar neki :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!