Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem undorito felszedni a...

Nem undorito felszedni a kutyagumit?

Figyelt kérdés

Orokbe fogadtunk egy kutyust es ma jott el az elso setaltatas napja :)

Sose volt kutyam, nem tudom elkepzelni sem, hogy milyen lehet a meleg kakit felszedni.... Nem vagyok finnyas, macskahasmenest is torolgettem parszor, de ez nekem nagyon furan hangzik, hogy egy zacskon keresztul is erezzem a meleget...

2014. ápr. 18. 07:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én sem örömömben fogdosom, de ott hagyni meg nem fogom. A kutyatartással járnak ennél undorítóbb dolgok is, én pl szedtem már ki a kisasszony hátsójából 30 centis madzagot, olyan volt mint egy bizarr bűvésztrükk :D
2014. ápr. 18. 08:39
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
na figyelj. Beledugod a kezed a zacskóba, mintha egy kesztyű lenne, megmarkolod az adagot, gyorsan lehúzod a zacskót, és a szárát fogod. én egyből csomót is kötök rá, van aki nem, a lényeg, hogy 1 mp az egész, nem kell sz*rozni (haha). Ha megnyugtat, vegyél egy ilyen utazó kézfertőtlenítőt, de felesleges, mikor bemész a kutyával úgyis kezet kell mosni, mert gondolom játszol vele, botot dobálsz, jutalomfalatot osztasz, stb.
2014. ápr. 18. 10:23
 13/27 anonim ***** válasza:
51%
LOL, madzag nálunk is játszott, de nejlonzacskó is! (ne kérdezzétek... :D )
2014. ápr. 18. 10:23
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Én a 100 forintosban szoktam venni uzsiszacsit, 100 db 300 (a vastagabbat veszem, mert a vékony még egy erősebb fűtől is szakad). A legviccesebb télen szedni a hóból, mert érzed, h hideg, de a teteje meg meleg :D
2014. ápr. 18. 10:33
 15/27 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
Mivel a szemetesből a legtöbb esetben a háztartási szeméthez fogják rakni a szemétszállítók, ezért tökéletesen megfelel az üzletekben kapható egyszerű, olcsó zacskó. Egy idő után majd meglátod, olyan leszel, mint egy bűvész, minden zsebedben egy egy kakizacskó lesz majd:)
2014. ápr. 18. 10:33
 16/27 anonim ***** válasza:
Én is a zsepis-zacsis módszert alkalmazom.
2014. ápr. 18. 10:40
 17/27 anonim ***** válasza:
Régen mindig gyűjtögettem a zacsikat. Mióta nincs kutyám, ki kell dobnom őket és ilyenkor mindig annyira szomorú vagyok. :(
2014. ápr. 18. 11:25
 18/27 anonim ***** válasza:

Hát nekem sem őszinte a mosolyom, amikor felszedem, de már megszoktam annyira, hogy nem kerülget a hányinger. Én ilyen zacsit használok:

[link]

Ez elég erős, és ami nekem fontos, nem átlátszó. Nem olcsó, de ha egyszer ilyen hülye finnyás vagyok...

2014. ápr. 18. 11:33
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

ha a száddal teszed ,akkor az. pláne hogy kur.a nehéz bekapni a zacskót is .kézzel pedig sokkal könnyebb,mi több elvárt szociális viselkedésforma egy kutyát tartó embertől. szerintem nem undorítóbb ,mint amikor a kicsiny gyermeked fenekét,és hátát mosod le ,egy jól sikerült főzelék ebédet követő kedves besz@rás után :)

a KIK ben ,vagy a 100-as boltokban kapsz fekete 3 tekercses kakis-zacskókat . 60 db cc 600.-ft. 20 db / tekercs . pici könnyedén elfér a zsebedben .

és télen kimondottan őrülni fogsz neki :) mármint a hőfokának !

2014. ápr. 18. 11:43
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen sima átlátszó zacsit használok, ha lehet, akkor lebomlót. Használat előtt belefújok, nem lyukas-e.

Én nem csomózom össze, csak összetekerem.

Zsepit teljesen fölösleges erre pazarolni, annyi környezettudatossággal azért nem árt rendelkezni, hogy az ember ne pazaroljon fölöslegesen papírt. Ráadásul hiába dobod rá, attól még a kaki alján érezni fogod, hogy meleg.

2014. ápr. 18. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!