Egy 7honapos yorkit hanyszor es milyen idokozonkent kell kivinni hogy elvegezze a dolgat?
koszonom mindenkinek!!!! ;) szerintetek igy jo lesz?
6:00
13:30
17:00
21:00
Természetes már mindenki leírta a véleményét, de a lényeg, hogy minél többször vidd le mert mindennek ez a nyitja!
Az én kutyám is sajnos 8 hónapos "vénlegény" volt mire szobatiszta lett, de az is hozzátartozik, hogy amikor az oltássorozatai még nem voltak meg nem mertük levinni még egy pisi erejéig sem, hiszen úgy voltam vele, hogy inkább feltörlök mintsem valamit összeszedjen.
Pelenkát felejtsd el, azt csak nagyon indokolt esetben ajánlatos - inkább valami komoly betegség, öregkori inkontinencia esetén.
Természetesen ha újra kezdhetném picit másként járnék el, legalábbis szobatisztaság ügyében:)
Utolsó!
Sok ember van, aki nem szedi össze, ami szerintem bunkóság. De ettől még nem a RENDES kutyatartókat kéne leszólnod. A rendes gazdik összeszedik. Miért kéne bent végeznie a kutyának a dolgát? Te talán nem érintkezel másokkal? A kutyának is kell az inger, hogy megismerje a világot, és találkozzon a fajtársakkal. Remélem, neked nincs kutyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!