Mit tehetnék a német juhász kutyámmal?
Ne csodálkozz a kutya viselkedésén,mert ahogy tartod,az állatkínzás.Ha nálad ezt jelenti az,hogy imádod a kutyád,sajnálom őket.Semmilyen kutya nem való láncra,főleg nem egy német juhász,egy hatalmas mozgásigényű munkakutyafajta.Mi az,hogy nem mered sétáltatni?Egyre jobban be fog kattanni szerencsétlen.
Keress neki egy normális gazdát,talán még nem késő.
A kutyád agresszív, méghozzá nagyon súlyos eset!
Alapos, és hosszú időt igénylő munkára van szükség vele.
A feladat: szocializálni. El kéne vinni kutyaiskolába egy szocializációs-rehabilitációs tanfolyamra, mert ezt így, neten, pláne ha neked magadtól ötleted sincs, lehetetlen elmagyarázni, komplex tanácsot adni.
A Cerberosnak ez a tanfolyama ingyenes.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,a harmadik válaszoló kivételével..
Én azért írtam a kérdésemet,h segítséget kérjek vele kapcsolatba és nem azért,h vki elkezdjen vele kapcsolatba osztani..
Mégegyszer köszönöm a többi válaszoknak..:)
Kutyiskola, háznál képzés, kilikkerképzés, sok sétáltatás, és megfelelő, a fajához alkalmazkodó nevelés.
Ha valaki nem tudja megnevelni a kutyáját, miért tartja? Szerinted ez így normális élet neki?
Mivel nem nevelte senki, nem tudja, ami ajó és mi a rossz a te értékrended szerint.
Ha valaki egyszer megmutatná neki, mit várnak tőle, mit szabad és mit nem, máris jobb lenne. Ezt csinálja egy kiképző. Ha ténylg imádod a kutyádat, vidd el iskolába, vagy hívj hozzá egy kiképzőt, és áldozz rá pénzt.
Attól,hogy nem tetszik,amit írtam,ez az igazság.
Nézz már kicsit magadba,gondolkozz el azon,hogy szívesen élnél-e úgy,mint amire nyomorult kutyádat kényszeríted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!