Miért nem keményedik a kutyám? Hogyan lehetne egy kicsit csibészeltetni?
Figyelt kérdés
9 hónapos kaukázusi juhászkutyám van és elég barátságos mindenkivel,utcán persze normálisan viselkedik,engedi,hogy simogassák,de otthon se olyan kemény,múltkor egy ismerősöm bejött hozzánk én akkor bent voltam a lakásba és a kutya ki volt engedve,de nem is foglalkozott vele csak ahogy kimentünk ismerősömmel akkor ment oda hozzá,de akkor is csóválta a farkát.Tudom,hogy még kölyöknek számít,meg majd 1 éves kora után határozottabb lesz,de még mindig nem vettem észre rajta,hogy bátrabb lenne.2014. ápr. 15. 17:40
11/15 anonim válasza:
Iskolai formában teljesen felesleges egy kaut csibészeltetni. Azt meg lehet tenni, hogy a türelmetlen gazda kihív házhoz egy hozzáértő kiképzőt és az otthon szituációkban lepróbálja a kutyát, netán rávezeti, mit várnak el tőle.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm,úgy lesz
2014. ápr. 16. 14:41
13/15 anonim válasza:
Legyen úgy, de majd 2 éves kora után!
14/15 A kérdező kommentje:
Jó :),de 1 évesen már lehet vinni bátorságpróbára,vagy ahogy írtátok,hogy elhívok egy hozzáértő embert házhoz nem?
2014. ápr. 16. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!